sveiki! Auto uzkarst ,slikti dzesējas. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » sveiki! Auto uzkarst ,slikti dzesējas.

Lapas: [1] 2
sveiki! Auto uzkarst ,slikti dzesējas. ( 4275 )
dzans

7 ziņas

PM

Town and country 2000g.3,8L (vecais modelis)
Ieslēdzot kondicionieri motoram kāp t,es saprotu ka motoram rodas papidus slodze,bet kapēc kāpj t,kas viņu nespēj nodzesēt???Teica ka jātīra pečkas radiators,tosols ir līmenī,termostats jauns.radoators jauns.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

dzans: "Town and country 2000g.3,8L (vecais modelis)
Ieslēdzot kondicionieri motoram kāp t,es saprotu ka motoram rodas papidus slodze,bet kapēc kāpj t,kas viņu nespēj nodzesēt???Teica ka jātīra pečkas radiators,tosols ir līmenī,termostats jauns.radoators jauns.
"

Esmu ieverojis, ka manam arii patiik uzsilt virs normas, tikkai tad kad dabuu slodzi dzinejs, piemeram brauc kalnaa, vai ko velc.
nabaga ventilators nespej dzeseet, domaju ko dariit jo tas nav normali, parbaudiju shkidrumu tads brungans suds kautkads, vajadzetu sistemu izmazgat varbut lidzees, tacu bail ka bijushais saimnieks nebutu uzkarsejis dzineju, jo ari tosolu sadzen bachokaa, tad vinsh ir pilns lidz luupai un pil laukaa, tacu patrubaka truba nav paraak cieta paspaidiit var.
Varbut kadi varianti kadam ir....

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dzans: "Town and country 2000g.3,8L (vecais modelis)
"

ventilatori iesledzas? abi?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Gunca

2 ziņas

PM

Man arī problema ar uzkaršanu 1996g 3,3, tieši tas pats variants , sākās viss kad uzlika gāzes iekārtu, nezinu kāpēc bet sāka tecēt radiātors , palielinājās spiediens , par cik radiātors bija sapuvis uzliku jaunu, aizbraucu pie gāzeniekiem tie pateica ka viss kārtībā.
Bez tā visa sāka svilt nosts tablete, kas regulē ventilātorus, četras nomainīju, beigās apnika novienoju vienu ventilātoru un atstāju uz vienu tad nesvila , bet līdz ar to dzesē sliktāk.
Bet tā arī nebija problēma vispār tie ventilātori baigi vēlu ieslēdzas, kad viss jau uzkarsiss pie 110 grādiem.
Nezinu varbūt vēl ventilātorus nomainīt uzlikt jaunus, bet viņus pārbaudīju gultņi normāli un viss griežas , nomēriju strāvu , abiem vienāda.
Biju aizdzinis uz diagnostiku neko tā arī neatrada, pateica ka ar elektrību viss kārtībā.

Man ienāca prātā ,vienu ventilātoru atstāt pie tabletes, bet otru pielēgt pie devēja caur releju kā vecajiem adikiem ,kad uzkarst lidz 90 tad ieslēdzas. Un viss.
Tikai jāizdomā kur var to devēju ieskruvēt.

Jo ja salēdz pa taisno ventilātoru lai griežas bez aptājas dzesē labi var mīt grīdā vai pret kalnu motors nekarst.
Vēl doma bija sūkni mainīt varbūt lāptiņas izdilušas un slikta cirkulācija.
Bet domāju ka sūknis nav vainīgs jo ka brauc dzešējas ar vēju kas iet caur radiātoru un motors nepārkarst.
Varbūt kāds arī sakāries ar šo problēmu. Un ir kāds reāls risinājums.

Atbildēt uz šo ziņu
dzans

7 ziņas

PM

Ventilatori ieslēdzas abi.man liekas ka vajag iztīrīt sistemu.japameģina būs,jo ziema jau arī nesildīja labi.vienreiz piebraucu pie veikala noslāpeju un pēc paris minūtēm atkal piedarbināju un t bija jau sarkanaja,un jau signalizeja uz paneļa ka ir karsts motors.Viņam ka izslēdz dzineju ta arī ventilators atslēdzas,tapēdz nedzesejas.Un tosolu es arī ik pa laiakm pieleju,bet negribas ticet ka galva vaina,es vismaz tā ceru.;-)

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

TC 2000.g, 3,8.
Manam auto ventilatori vispār reti kad sledzas iekšā, arī vasaras karstumos. Temperatūras rādītājs stāv nedaudz pirms vidējās iedaļas stabili.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

vo vo es ar neesmu manījis gada laikā, ka ventilatori grieztos kādreiz.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

zanismore

41 ziņas

PM

Gunca: "Man arī problema ar uzkaršanu 1996g 3,3, tieši tas pats variants , sākās viss kad uzlika gāzes iekārtu, nezinu kāpēc bet sāka tecēt radiātors , palielinājās spiediens , par cik radiātors bija sapuvis uzliku jaunu, aizbraucu pie gāzeniekiem tie pateica ka viss kārtībā.
Bez tā visa sāka svilt nosts tablete, kas regulē ventilātorus, četras nomainīju, beigās apnika novienoju vienu ventilātoru un atstāju uz vienu tad nesvila , bet līdz ar to dzesē sliktāk.
Bet tā arī nebija problēma vispār tie ventilātori baigi vēlu ieslēdzas, kad viss jau uzkarsiss pie 110 grādiem.
Nezinu varbūt vēl ventilātorus nomainīt uzlikt jaunus, bet viņus pārbaudīju gultņi normāli un viss griežas , nomēriju strāvu , abiem vienāda.
Biju aizdzinis uz diagnostiku neko tā arī neatrada, pateica ka ar elektrību viss kārtībā.

Man ienāca prātā ,vienu ventilātoru atstāt pie tabletes, bet otru pielēgt pie devēja caur releju kā vecajiem adikiem ,kad uzkarst lidz 90 tad ieslēdzas. Un viss.
Tikai jāizdomā kur var to devēju ieskruvēt.

Jo ja salēdz pa taisno ventilātoru lai griežas bez aptājas dzesē labi var mīt grīdā vai pret kalnu motors nekarst.
Vēl doma bija sūkni mainīt varbūt lāptiņas izdilušas un slikta cirkulācija.
Bet domāju ka sūknis nav vainīgs jo ka brauc dzešējas ar vēju kas iet caur radiātoru un motors nepārkarst.
Varbūt kāds arī sakāries ar šo problēmu. Un ir kāds reāls risinājums.

"

Sveiki!Ka tiki gala ar so problemu , man ir tiesi tapat pec gazes iekartas uzstadisanas ...PALDIES JAU IEPRIEKS !

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » sveiki! Auto uzkarst ,slikti dzesējas.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online