Town & country 3.8 1996 g. , turbīne, kādas domas ? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Town & country 3.8 1996 g. , turbīne, kādas domas ?

Lapas: [1] 2
Town & country 3.8 1996 g. , turbīne, kādas domas ? ( 2588 )
kreisaakaaja

36 ziņas

PM

Atradu ebay ----- > http://www.ebay.com/itm/T04E-T04-T3-T4-63-A-R-57-TURBO-TURBOCHARGER-COMPRESSOR-400-HP-BOOST-STAGE-III-3-/180941657907?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ATown+%26+Country&hash=item2a20f69733&vxp=mtr
Doma ielikt, bet var būt kāds var padalīties pieredzē vai domās par to ,tehniskajos jautājumos .
Kāpēc man tādu vajag ? Patīk mans towns, ) mainīt negribu pret savādāku, bet jaudu gan gribās palielināt.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C LXi ,1996 g. 3.8 bendzins

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kreisaakaaja: "Atradu ebay ----- > http://www.ebay.com/itm/T04E-T04-T3-T4-63-A-R-57-TURBO-TURBOCHARGER-COMPRESSOR-400-HP-BOOST-STAGE-III-3-/180941657907?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ATown+%26+Country&hash=item2a20f69733&vxp=mtr
Doma ielikt, bet var būt kāds var padalīties pieredzē vai domās par to ,tehniskajos jautājumos .
Kāpēc man tādu vajag ? Patīk mans towns, ) mainīt negribu pret savādāku, bet jaudu gan gribās palielināt.
"

tev abas kajas ir kreisās? turbo uzstādīšana nebeidzas tik ar gliemeža pieskrūvēšanu. īsāk sakot tas NAV iespejams ierindas lietotājam.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kreisaakaaja

36 ziņas

PM

PASSATizhi: "
tev abas kajas ir kreisās? turbo uzstādīšana nebeidzas tik ar gliemeža pieskrūvēšanu. īsāk sakot tas NAV iespejams ierindas lietotājam.
"

viena ir labā otra kreisā (labā ir stiprāka) tas ir kā nav iespējams ? ko tad tur veel vajag piem. ?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

labrīt auto ecu nesapratīs ka ir pārspiediens ieplūdē, un nepratīs palielinat degvielas devu vajadzīgaja apmerā,kas izprovoce lieso, un nobeidzina dzineju pa pārdesmit km. reāli turbīnai nav vietas, kūlerim arī. teoretiski var likt citu programmējamu dzineja ecu, bet nav skaidrs kas būs ar parējiem mezgliem, piemēram kārbu. jo tajā auto body modulis ir centrs visai elektrībai ieks auto. ja jaudas pa maz, labāk likt jaunaku 3.8 no 2001 gada, tam ir ap 215zs, kamer tavam ir 160zs

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Pilnīgi piekrītu, ja vajag vairāk jaudas, tad labāk ielikt nākamās paaudzes 3.8 un miers. Ja vajag, tad var tur vēl sapucēt ieplūdi un izplūdi, gan jau vēl visādus sīkumus var sadarīt uz kādiem +10 vai +20 zs. Ielikt to turbīnu, nu nez, lai tur visu pareizi izdarītu bez kolhoza un makgaivera, tad jau jāsāk domāt cik tas maksā un cik maksā jaunais vojagers ar 3.6 un 288 zs.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Emigrants

203 ziņas

PM

ID: "Pilnīgi piekrītu, ja vajag vairāk jaudas, tad labāk ielikt nākamās paaudzes 3.8 un miers. Ja vajag, tad var tur vēl sapucēt ieplūdi un izplūdi, gan jau vēl visādus sīkumus var sadarīt uz kādiem +10 vai +20 zs. Ielikt to turbīnu, nu nez, lai tur visu pareizi izdarītu bez kolhoza un makgaivera, tad jau jāsāk domāt cik tas maksā un cik maksā jaunais vojagers ar 3.6 un 288 zs."

Ka var noteikt patreizejo jaudu, mans voyitis ir 2000 gada, tacu dzinejs ielikts no 2001 gada, tipa nakamaas paaudzes, vai tad man jau arii pari 200 zirgiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Nu viņam vajadzētu vizuāli jau pirmkārt atšķirties, nākamās paaudzes dzinējiem drosele ir pasažiera pusē piemēram.
Gan jau ka ieplūdes kolektoru var uzlikt arī veco lai vienkāršāk, bet tad tur vairs nevar runāt par kaut kādu jaudas pieaugumu, jo cik es zinu, tad tie zirgi jaunajam variantam ir tieši no ieplūdes un galvām un gan jau lielā mērā arī no vadības bloka.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

kreisaakaaja

36 ziņas

PM

ID: "Pilnīgi piekrītu, ja vajag vairāk jaudas, tad labāk ielikt nākamās paaudzes 3.8 un miers. Ja vajag, tad var tur vēl sapucēt ieplūdi un izplūdi, gan jau vēl visādus sīkumus var sadarīt uz kādiem +10 vai +20 zs. Ielikt to turbīnu, nu nez, lai tur visu pareizi izdarītu bez kolhoza un makgaivera, tad jau jāsāk domāt cik tas maksā un cik maksā jaunais vojagers ar 3.6 un 288 zs."

mainot motoru , pielāuju ka jāmaina arī kompis un kas ir ar kārbu ?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Town & country 3.8 1996 g. , turbīne, kādas domas ?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online