Lambda zonde » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lambda zonde

Lapas: 1 2 [3] 4
Lambda zonde ( 5916 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Laikam būšu kļūdījies. Kas tur benzīnniekiem tiek tehniskajā apskatē mērīts sadaļā Lambda? Laikam jau skābekļa vai degvielas klātbūtne pašās izplūdes gāzēs. Tipa iebāž savu lamda zondi un skatās vai viss kārtībā.
Un auto ar LPG jau laikam mērījumus veic strādājot uz gāzi.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

PASSATizhi: " bieži vien vienkāršāk ir iemetināt jaunu uzgriezni citā vietā, neka mocīties ar vecās zondes dabūšanu ārā"

Uzkarsē trubu, sapūš ar wurth rost-off ik pa pa laikam, tad atkal izbrauc līkumu, sakarsē trubu, atkārto kādas 3 reizes, tad jānāk vaļā bez problēmām, pārbaudīts ne reizi vien.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

edgarsm

207 ziņas

PM

ID: "
Uzkarsē trubu, sapūš ar wurth rost-off ik pa pa laikam, tad atkal izbrauc līkumu, sakarsē trubu, atkārto kādas 3 reizes, tad jānāk vaļā bez problēmām, pārbaudīts ne reizi vien.
"

Piekrītu, es tā nedēļu pa vakariem uzpūšot parasto WD esmu bembim neatskrūvējamas skrūves mierīgi atskrūvējis.
Nevajag steigties : )

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

RMatisons

559 ziņas

PM

Otro aiz katalizatora ieraudzīju palienot zem auto. Jautājums radās kad ieraudzīju ka vads ieiet grīdā, tad no augšas no salona jāatvieno vadi?

Pirmo pirms katalizatora gan neieraudzīju ne no augšas ne no apakšas. Kur viņš ir paslēpies?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

ID

847 ziņas

PM

RMatisons: "Otro aiz katalizatora ieraudzīju palienot zem auto. Jautājums radās kad ieraudzīju ka vads ieiet grīdā, tad no augšas no salona jāatvieno vadi?

Pirmo pirms katalizatora gan neieraudzīju ne no augšas ne no apakšas. Kur viņš ir paslēpies?"

Skaties rūpīgāk

Izrauj to gumiju no grīdas un ieraudzīsi štekeri, no salona puses tur nav ko darīt.

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

ID: "

Skaties rūpīgāk

Izrauj to gumiju no grīdas un ieraudzīsi štekeri, no salona puses tur nav ko darīt."

Nu mēģināšu nākamreiz kad būšu apakšā saskatīt to pirmo zondi ;-)
Nu tad par otro būs skaidrs. Paldies.
Kādas firmas zondi ieteiksiet pirkt? jo cik jau sāku saprast, ka šiem nav kā Eiropas, ka viss ir pazīstamam firmām.
p.s. piemēram Autometro piedāvā STANDARD un VARIOUS firmas kas nav tik pazīstami izplatītas kā Bosch.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Esu dzirdējis viedokli, ka jāliek oriģinālā. Man reiz bija TRUTECH (laikam), jauna, nestrādāja.

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

ID: "Esu dzirdējis viedokli, ka jāliek oriģinālā. Man reiz bija TRUTECH (laikam), jauna, nestrādāja. "

OEM ir tikai nopērkamas Chrysler centrā?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Lambda zonde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online