lodbalsti » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]
lodbalsti ( 12254 )
difjuz

90 ziņas

PM

PASSATizhi: "man lētie Ruville pa 10ls arī iet gadiem... vajag tik kartīgi sasmerēt, ja jau iebkurus. ja liek tā kā ir, no kastītes, arī brand kalpo mazāk.

c klase ir parodija uz mersi "

Ruville ir iepakotāji,bet daļas labas.Dievinu parodijas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

difjuz: "Priecājos ka man ir mersis(95g.c180)kur nav nevienas alumīnija ķegas ritošajā,un aizmugurējais ķegu komplekts febi no 8 ķegām maksā 140lvl grosauto,un kalpo tas daudzus gadus.Uzticams auto.Es tos lētos brīnumus pa 6 voyager lietošanas gadiem apmainīju pāris kg ,apnīk ar."

Tas vel ir mersis vecais labais klasiskais noperc 2005 gadu tad tev patiesam buuus kur naudu likt vai vel labak E klasi tadu miskasti vel vajag uzrazot kas rusee kaa vecie opeli tad labak pa to naudu nopirk jaunu koreieti.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Voyagerim aizmugurē atkarīgā piekare (līdz 2007.g.) - ideāls izdevumu minimizētājs. Nav vēl nekas mainīts. Ko gan tur varētu par Ls140 mainīt?

Šodien nomainīju servisā lodbalstu. Problēmas sagādāja plauktam viena skrūve - pat nolūza, nācās izurbt. Kauns atzīties - vecajam nebija nekādu eļļas pazīmju. Jauno piespieda pilnu ar eļļu gan no apakšas caur nipeli, gan augšā pilnu gumijas uzliku. Otrā pusē veco arī saeļļoja.

Vecais lodbalsts bija MOOG 78 (vai 7B).

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
IGORS

13 ziņas

PM

Protams atvainojos par stulbu jautājumu, vai lodbalsts ir tas saucamais - atbalsta šarnīrs???
jo gribēju pārbaudīt savērsumu p,,,,,,,,ec atsperu maiņas, bet man pazīņoja ka jāmaina priekšējie šarnīri, tad tikai varēšot skatīt savērsumu

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Jā, tas pats ir.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IGORS

13 ziņas

PM

ID: "Jā, tas pats ir."

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
difjuz

90 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Voyagerim aizmugurē atkarīgā piekare (līdz 2007.g.) - ideāls izdevumu minimizētājs. Nav vēl nekas mainīts. Ko gan tur varētu par Ls140 mainīt?

Šodien nomainīju servisā lodbalstu. Problēmas sagādāja plauktam viena skrūve - pat nolūza, nācās izurbt. Kauns atzīties - vecajam nebija nekādu eļļas pazīmju. Jauno piespieda pilnu ar eļļu gan no apakšas caur nipeli, gan augšā pilnu gumijas uzliku. Otrā pusē veco arī saeļļoja.

Vecais lodbalsts bija MOOG 78 (vai 7B).

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Voyager aizmugures tilts nav velkošais ,salīdzinājums nevietā,un ja nav vēlēšanās mainīt ķegas pa 140lvl,var samainīt tikai bukses to galos pa 2lvl gabalā.Voyager aizmugurējais tilts ideāli tirinas uz nelīdzena ceļa vērojot no aizmugures.Man Voyageram MOOG balsts pa 28lvl kalpo labi jau 3šo gadu ,viņiem ir arī lētais variants pa 18-20 lvl ,bet tos dabūju mainīt katru gadu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7]

Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online