lodbalsti » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
lodbalsti ( 12257 )
difjuz

90 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Iegādāts Caravan auto Ls10. Ražotājs RTS-SA, Made in EU, Made in Spain (pēdējais arī iegravēts uz paša balstšarnīra). 93-17185 Ir nipelis eļļošanai.
Internetā informācija šeit.

http://www.autospeci.lv/wp-content/uploads/2012/07/Lodbalsts-RTS-93-17185.jpg

"

Bija tāds lietošanā ,iekšā kaut kāda plastmasa vai kaprons,pa granteni gadu nesavilka,pa asvaltu varbūt brīdi saies.Paskaties Auto Metro Puškina 1 ,viņiem bija taivaņiešu vai indoneziešu ražoti ASV tirgum, ļoti līdzīgi dārgajam galam bet pa 15lvl,man jau 2 gadus turas.Tik neatceros kuru tieši pirku,viņiem tur vairākas versijas.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

difjuz: "Bija tāds lietošanā ,iekšā kaut kāda plastmasa vai kaprons,pa granteni gadu nesavilka,pa asvaltu varbūt brīdi saies.Paskaties Auto Metro Puškina 1 ,viņiem bija taivaņiešu vai indoneziešu ražoti ASV tirgum, ļoti līdzīgi dārgajam galam bet pa 15lvl,man jau 2 gadus turas.Tik neatceros kuru tieši pirku, viņiem tur vairākas versijas."

mūsdienās visiem lodšarnīriem ir plastmasa iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

visos vinos ir kaprons Es vispar neiesprinsktu uz sitam detalam lieku letos brinumus pa 10ls gab priecajateis ka jums nav mersis vai A6 ar aluminija ricagiem pa 50-80ls gabala kuri tapat knapi gadu velk pedejajos saros paklausiju PASSATizhi ieteikumam un saleju transmisijas elu ieksa redzes cik noies gads jau driz buus .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

It kā jau laikam domāts, ka pa nipeli piespiež pilnu ar kaut ko līdzīgu solidolam?
Jeb tomēr liet kaut kādu transmisijas eļļu?

TC-Motorā arī piedāvāja Taivānas ražojumu (skat augstāk tēmā).

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

IlmarsG!!: "It kā jau laikam domāts, ka pa nipeli piespiež pilnu ar kaut ko līdzīgu solidolam?
Jeb tomēr liet kaut kādu transmisijas eļļu?

TC-Motorā arī piedāvāja Taivānas ražojumu (skat augstāk tēmā)."

neuzstraucies ari molibdenu es tur iespeidu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

difjuz

90 ziņas

PM

Ezis2: "visos vinos ir kaprons Es vispar neiesprinsktu uz sitam detalam lieku letos brinumus pa 10ls gab priecajateis ka jums nav mersis vai A6 ar aluminija ricagiem pa 50-80ls gabala kuri tapat knapi gadu velk pedejajos saros paklausiju PASSATizhi ieteikumam un saleju transmisijas elu ieksa redzes cik noies gads jau driz buus ."
Priecājos ka man ir mersis(95g.c180)kur nav nevienas alumīnija ķegas ritošajā,un aizmugurējais ķegu komplekts febi no 8 ķegām maksā 140lvl grosauto,un kalpo tas daudzus gadus.Uzticams auto.Es tos lētos brīnumus pa 6 voyager lietošanas gadiem apmainīju pāris kg ,apnīk ar.

Atbildēt uz šo ziņu
difjuz

90 ziņas

PM

PASSATizhi: "
mūsdienās visiem lodšarnīriem ir plastmasa iekšā.
"
Gan jau drīz būs ārspusē ar.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

difjuz: "Priecājos ka man ir mersis(95g.c180)kur nav nevienas alumīnija ķegas ritošajā,un aizmugurējais ķegu komplekts febi no 8 ķegām maksā 140lvl grosauto,un kalpo tas daudzus gadus.Uzticams auto.Es tos lētos brīnumus pa 6 voyager lietošanas gadiem apmainīju pāris kg ,apnīk ar."
man lētie Ruville pa 10ls arī iet gadiem... vajag tik kartīgi sasmerēt, ja jau iebkurus. ja liek tā kā ir, no kastītes, arī brand kalpo mazāk.

c klase ir parodija uz mersi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online