Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti
| lodbalsti ( 12258 ) | |
|
difjuz
|
2012-08-10 19:42:51 "Nekad neesmu pircis ķīniešu urbmašīnu MAXSIMĀ ,bet labprāt paņemšu no tevis pamēģināt,kā arī neapmeklēju tik respektablus autoservisus.Tostarp atgādināšu ka aftermarket lodbalstus neražo tikai Ķīnā ,bet arī tādi zīmoli kā moog,McWay@Norris un citi.Jautājums jau bija, kādēļ arī labas kvalitātes lodbalsts netur slodzi."McQuay@Norris(atvainojos par pareizrakstību) |
|
PASSATizhi
|
2012-08-10 19:50:58 "Nekad neesmu pircis ķīniešu urbmašīnu MAXSIMĀ ,bet labprāt paņemšu no tevis pamēģināt,kā arī neapmeklēju tik respektablus autoservisus.Tostarp atgādināšu ka aftermarket lodbalstus neražo tikai Ķīnā ,bet arī tādi zīmoli kā moog,McWay@Norris un citi.Jautājums jau bija, kādēļ arī labas kvalitātes lodbalsts netur slodzi."Kāds no jums smērē jaunas detaļas pirms uzlikšanas? es piemeram visus lodbalstus papildinu ar transmisijas biezo eļļu, kas vienmēr notek lejā uz darba virsmu, un dilstošās daļas nekad nav sausas. noņemot par dārgiem balstiem gumiju, tur parasti tā smēre ir gaužām maz, un jau sastūmusies pa stūriem, un tur kur reāli viņu vajag ir sauss. īsāk sakot visus šarnīrus kas ir ar skatu uz augšu labak ar šķīdro pieliet. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
InsekC
|
2012-08-11 10:56:23 "Kāds no jums smērē jaunas detaļas pirms uzlikšanas? es piemeram visus lodbalstus papildinu ar transmisijas biezo eļļu, kas vienmēr notek lejā uz darba virsmu, un dilstošās daļas nekad nav sausas. noņemot par dārgiem balstiem gumiju, tur parasti tā smēre ir gaužām maz, un jau sastūmusies pa stūriem, un tur kur reāli viņu vajag ir sauss. īsāk sakot visus šarnīrus kas ir ar skatu uz augšu labak ar šķīdro pieliet." Dažreiz eļļojamie (ar štauferiem) lodbalsti (arī dārgie) tiek pārdoti bez smēra. Ja servisā (tā ir bijis) vai pats aizmirst piepumpēt ar smēru, tad tur arī ir atbilde par lodbalstu īso mūžu. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
ID
|
2012-08-13 09:02:40 " Ir tāda lieta, cik ir gadijies nopirkt smērējamos, nekad viņos tā smēre nav bijusi iekšā, pašam jāsakačā. Pēdējais pirkums bija stabilizatora atsaite, abi gali smērējamie un iekšā pilnīgs sausums. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
difjuz
|
2012-08-13 10:55:16 "Ar to smērēšanu prātīgi, lodbalsta gumijai nav jābūt pārbāstai ar smēru ir bijuši gadījumi kad gumija tiek nospiesta no kakliņa pie montāžas dēļ pārcenšanās un tad jau viss iekšā un ārā.Neesmu pagaidām iepircis nevienu lodbalstu pilnīgi bez smēra,bet pārliecināties un papildināt saprāta robežās vienmēr der. |
|
migano
|
2012-08-15 11:05:16 par tiem īstajiem lodbalstiem ar nipeļiem ir teikts ka tie nav sasmērēti un pēc uzstādīšanas jāiespiež smēre. Es parasti paskatos ir vai nav iekšā smēre, parasti tur ir. dodge caravan 99 3.0 |
|
vksys
|
2012-08-22 09:48:08 Labdien , kungi ... T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
|
ibiodizels
|
2012-08-22 19:22:24 Es jaucu tā- |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 | |
Forums » Tehniski jautājumi » lodbalsti