P0171 (Gāze) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » P0171 (Gāze)

Lapas: [1] 2
P0171 (Gāze) ( 3376 )
wertigo

67 ziņas

PM

Zinu, ka bija jau tēmas par šo, bet vēl gribu apjautāt kāda Jums pieredze.
Tātad, ik pa brīžam izlec kļūda P0171, sanāk apmēram ik pa 300km, sastrēgumos pastāvot izlec biežāk.
Saprotu, ka ar gāzes iekārtu šis kods izlec bieži. Bet vai ir jēga satraukties un pievērst kam lielāku uzmanību vai nē?
Cik Jums bieži parādā šis kods?

Prasu, jo drīzumā man paredzēts tālāks brauciens ar auto un negribētos, ka ārpus LV kas atgadās :/

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze)

Ezis2

1676 ziņas

PM

braucot uz gazi nav jalec araa nekadam kludam ;) shi kluda kas tev paradas regulari nozime ka tev lamda zonde izputeja uzrada parak liesu degmaisijumu taaka jabrauc pie gaziniekeim lai risina to problemu ;)jo parak lies degmaisimus tas nav labi un var beikties ar motora mainu....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

wertigo

67 ziņas

PM

Ezis2 paldies par tavu ietiekumu!
Aizbraucu pie šajā forumā daudz izslavēto gāzes kantori heinrihs gāze un to nenožēloju.
Izrādās, ka manā auto gāzes kompis bija pēdējais m***s - par to es īstenībā nebrīnos, jo vairākkārtēji biju braucis uz citu kantori (Veiksme-A) regulēt utt, bet problēmas tas risināja uz 70% un ne uz ilgu laiku, braukšana bija smagnēja. Šis kantoris neteica nevienu vārdu, par nekavlitatīvo kompi...
Īstenībā laicīgi biju pie heinriha aizbraucis, jo iepriekšējais kantoris bija tā sačekarējis kompi, ka tas grūda vairāk gāzes nekā vajag attiecīgi čakarējot katalizatoru. Acīmredzot gribēja novērst auto raustīšanos pie dažiem ātrumiem ar papildus gāzes padevi.
Īsāsk sakot viss tagad beidzās ar gāzes iekārtas kompja un reduktora maiņu. Un rezultāts bija acīm redzams, braukšana palika maiga un patīkama. Braucu gan tikai pāris dienas, bet baudu katru km Protams vēl jāpatestē, bet esmu patīkami pārsteigts par izmaiņām

Atbildēt uz šo ziņu

aivarish

58 ziņas

PM

padalies - kas bija par gāzes kompi?

jauns gāzes kompis un jauns reduktors principā jau ir pilnīgi jauna sistēma. jauns vienmēr strādā kā jauns(ja nav brāķis)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

ID

847 ziņas

PM

Tad jau varēja vēl jaunas sprauslas uzlikt un būtu var teikt jauna gāzes iekārta

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

migano

351 ziņas

PM

nu nu, kas par kompi-reduktoru ? Kā var kompis būt mēsls ? Ja strādā, tad strādā Kompis jau dara savu darbu kā iestatīts. Man liekas pēdējā laikā ir tā, ka gāzes firmas par iekārtām, kuras paši neuzstāda, saka ka mēsli, nomaina uz savējām un tad redz prot saregulēt ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

aivarish

58 ziņas

PM

migano: "nu nu, kas par kompi-reduktoru ? Kā var kompis būt mēsls ? Ja strādā, tad strādā Kompis jau dara savu darbu kā iestatīts. Man liekas pēdējā laikā ir tā, ka gāzes firmas par iekārtām, kuras paši neuzstāda, saka ka mēsli, nomaina uz savējām un tad redz prot saregulēt ... "

piekrītu arī šai versijai

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

wertigo

67 ziņas

PM

migano: "nu nu, kas par kompi-reduktoru ? Kā var kompis būt mēsls ? Ja strādā, tad strādā Kompis jau dara savu darbu kā iestatīts. Man liekas pēdējā laikā ir tā, ka gāzes firmas par iekārtām, kuras paši neuzstāda, saka ka mēsli, nomaina uz savējām un tad redz prot saregulēt ... "

Tur jau ir tā lieta, ka vienīgais kantoris kas pieteicās regulēt to nevarēja izdarīt vairākas reizes. Visu laiku leca kods P0171 par liesu degmaisījumu, to tupa mēģināja kompensēt ar gāzes padeves palielināšanu... Auto raustījās un gāja smagnēji.

Iepriekš stāvēja KMF kompis un Romano reduktors.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » P0171 (Gāze)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online