Amortizatori vai lāgas? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizatori vai lāgas?

Lapas: [1] 2
Amortizatori vai lāgas? ( 3868 )
mmd

32 ziņas

PM

Labrīt,

Kad autiņš piekrauts (6 cilvēki + mantas) un bedrēs to sašūpo, tad no aizmugures nāk tāda skaņa, it kā kāds ar āmuru pa grīdu dauzītu. Mana versijas:
a) amortiņi sit cauri;
b) lāgas nogurušas/iztaisnojušās.

Šeit forumā esmu lasijis par resnajiem amīšiem? kas tie tādi un kam viņi der?

Par lāgām - var remontēt (kalt/locīt) vai labāk pirkt jaunas?

R
CGV 1997 2.4

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 1997 2.4 špricgāze

pele2

50 ziņas

PM

pats tiko uzliku kantainajam resnos 100% resnie ir labākais risinājums. pakaļa riktīgi augšā - Talso ir 3 komplekti ar draudzīgām cenām - 27735984 - pagjušajā w/e biju aizrunājis, bet pa ceļam (tukumā) dabūju - tāpēc neaizbraucu.

salīdzinoši - čomam ir īsais ar papildus lāgu - baigi lēkā - man garajam ar resnajiem tāds joks nejūtās. tiesa neesmu vēl tik daudz uzlādējis, lai varētu līdz galam salīdzināt, bet šobrīd ar garantiju saku, ka ja pirmstam ar Oriģinālajiem tievajiem man sita cauri un pakaļa vilkās pa zemi, tad tagad viss OK un arī servisā par maiņu nav tāds cipars, jo tikai 2 skrūves un 20 min darba

resnos amīšu tests - no foruma, kas ir arī tasinība - ja nevari izkustināt tad OK, ja vari iebīdīt uz iekšu tad beigti. - tie nav eļas kurus vari stumdīt kā patīk.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

pele2

50 ziņas

PM

P.S. - pēc amīšu maiņas arī lāgas nostājās vietā - pirm stam bija sajūta, ka tās jau izliekušās uz otru pusi

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

wertigo

67 ziņas

PM

pele2: "pats tiko uzliku kantainajam resnos 100% resnie ir labākais risinājums. pakaļa riktīgi augšā - Talso ir 3 komplekti ar draudzīgām cenām - 27735984 - pagjušajā w/e biju aizrunājis, bet pa ceļam (tukumā) dabūju - tāpēc neaizbraucu.

salīdzinoši - čomam ir īsais ar papildus lāgu - baigi lēkā - man garajam ar resnajiem tāds joks nejūtās. tiesa neesmu vēl tik daudz uzlādējis, lai varētu līdz galam salīdzināt, bet šobrīd ar garantiju saku, ka ja pirmstam ar Oriģinālajiem tievajiem man sita cauri un pakaļa vilkās pa zemi, tad tagad viss OK un arī servisā par maiņu nav tāds cipars, jo tikai 2 skrūves un 20 min darba

resnos amīšu tests - no foruma, kas ir arī tasinība - ja nevari izkustināt tad OK, ja vari iebīdīt uz iekšu tad beigti. - tie nav eļas kurus vari stumdīt kā patīk."

Cik maksā resnie amīši? Man stāv oriģinālie - mazie un griās uzlikt resnos, bet nav ne jausmas cik tie maksā un vai vispār tagad varu atļauties

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Coutry Limited 2004g 3.8 (gāze)

mmd

32 ziņas

PM

pele2: "P.S. - pēc amīšu maiņas arī lāgas nostājās vietā - pirm stam bija sajūta, ka tās jau izliekušās uz otru pusi "

Paldies par kontaktiem. Cik samaksāji par komplektu? par maiņu?

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 1997 2.4 špricgāze

ID

847 ziņas

PM

Nu maiņa tur ir tik vienkārša kā divas skrūves atskrūvēt un pieskrūvēt, var izdarīt pat mašīnu uz domkrata nepaceļot.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

pele2

50 ziņas

PM

mmd: "

Paldies par kontaktiem. Cik samaksāji par komplektu? par maiņu?"

samaksāju 135ls par amīšiem - maiņa tiešām 4 skrūves + kā jau rakstīju bija jāuzliek šaibītes. pacēlāju gan vajaga, jo resnos nevar saspiest lai uzliktu uz nepaceltas mašīnas. nu var mēgīnāt arī ar donkratu bet nebūs baigi ērti...

P.S. - pirms tam interesējos rīgā vojager šrotā pie "pažarkas" tur par papildu lāgu man prasīja 110ls, bet nu salīdzinot manu efektu ar čoma īso un papildus lāgu - mans ir daudz atsaucīgāks uz bedrēm un pakaļa nelēkā... takā esmu baigi apmierināts.

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

TAMA

66 ziņas

PM

Vai ir kada infa par shiem amishiem?
http://www.autopartswarehouse.com/sku/Chrysler/Voyager/Monroe/Shock_Absorber_and_Strut_Assembly/2002/TS58620.html?loc=Rear&intcmpid=Product+Listings+Best+Seller

Mani visvairak interese tas,vai der manam auto CGV 2002.g 2.5CRD.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Amortizatori vai lāgas?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online