Nevar iedarbināt - deg eļļas spiediena lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nevar iedarbināt - deg eļļas spiediena lampiņa

Lapas: [1]
Nevar iedarbināt - deg eļļas spiediena lampiņa ( 3644 )
aldispr

4 ziņas

PM

Labdien visapkārt.
Sekojoša problēma. Nevar iedarbināt Voyager Grand Caravan 1997.gada izlaidums 3,3L motors. Visām signāllampiņām nodziestot, eļļas spiediena lampiņa turpina degt.Vienreiz tā bija pie zema eļļas līmeņa, toreiz nomainīja eļļu un viss aizgāja.Pašlaik eļļas līmenis normā, un nobraukts pēc eļļas nomaiņas ir ~275000 km.Pieņemu, ka vaina varētu būt eļļas spiediena devējā, tomēr gadi liek sevi manīt.
Jautājumi.Vai kādam tamlīdzīga problēma ir bijusi, un kā tā tika atrisināta?
Vai šiem modeļiem ir iestrādāta kāda aizsardzības sistēma, ka pie eļļas spiediena lampiņās degšanas nevar iedarbināt motoru? Man tā liek domāt iepriekšējais mans gadījums,kad pie degošas lampiņas nevarēja iedarbināt. Ekspluatācijas un apkopes rokasgrāmatā par to nekas nav minēts.
Iepriekš sirsnīgi pateicos.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Viss pareizi, kamēr motors nav iedarbināts, tikmēr lampiņa degs. Kad iedarbina motoru sāk strādāt eļļas sūknis, parādās spiediens un lampiņa nodziest, manējam tas notiek apmēram vienas sekundes laikā, varbūt mazāk.
Tu pie tā noskrējiena pēc eļļas maiņas gadijumā neesi divas nulles par daudz pierakstijis?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

raimix

26 ziņas

PM

Pašlaik eļļas līmenis normā, un nobraukts pēc eļļas nomaiņas ir ~275000 km.......

Tev tas motors vēl griežās, tur nav eļļa, bet ievārījums.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1995 3,3 Gāze benzīns.

aldispr

4 ziņas

PM

raimix: "Pašlaik eļļas līmenis normā, un nobraukts pēc eļļas nomaiņas ir ~275000 km.......

Tev tas motors vēl griežās, tur nav eļļa, bet ievārījums. "

Johaidi,tikai tagad pamaniju,ka domas traucas atrak neka pieraksts. Pec ellas nomainas ir nobraukti 6000km,kopejais nobrauciens 275000km...

Atbildēt uz šo ziņu
aldispr

4 ziņas

PM

raimix: "Pašlaik eļļas līmenis normā, un nobraukts pēc eļļas nomaiņas ir ~275000 km.......

Tev tas motors vēl griežās, tur nav eļļa, bet ievārījums. "

Johaidi,tikai tagad pamaniju,ka domas traucas atrak neka pieraksts. Pec ellas nomainas ir nobraukti 6000km,kopejais nobrauciens 275000km...

Atbildēt uz šo ziņu
aldispr

4 ziņas

PM

ID: "Viss pareizi, kamēr motors nav iedarbināts, tikmēr lampiņa degs. Kad iedarbina motoru sāk strādāt eļļas sūknis, parādās spiediens un lampiņa nodziest, manējam tas notiek apmēram vienas sekundes laikā, varbūt mazāk.
Tu pie tā noskrējiena pēc eļļas maiņas gadijumā neesi divas nulles par daudz pierakstijis?
"

Savadi,es cik atceros,tad man lampina pirms tam nodzisa, ka viena no pedejam paneli, motoru nemaz vel neiedarbinot. Tapec jau tam pieversu uzmanibu.Nomainis deveju, tad redzes ka bus.

Atbildēt uz šo ziņu
raimix

26 ziņas

PM

aldispr: "

Savadi,es cik atceros,tad man lampina pirms tam nodzisa, ka viena no pedejam paneli, motoru nemaz vel neiedarbinot. Tapec jau tam pieversu uzmanibu.Nomainis deveju, tad redzes ka bus."

Tas, ka lamiņa nodziest pirms iedarbināšanas nevarētu būt normāli, jo devējs lampiņu atslēdz tad, kad sūknis ir uzdzinis spiedienu ( kā jau šeit tika minēts). Tā kā visticamākais tā arī būs problēma. Vār vēl pārbaudīt spiedienu ar mehānisko eļļas manometru, ja tāds ir pieejams. Tad vismaz būsi drošs, ka motors ir kārtībā.
Protams ir vel viena iespēja, ka lampiņa nodzisīs kamēr vēl motors nedarbojās, tas ir tad, ja sanāk motoru ilgāk startēt, tad spiediens tiek uzdzīts ar starteri.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1995 3,3 Gāze benzīns.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Nevar iedarbināt - deg eļļas spiediena lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online