Problemas, gluki ar atrumkarbu. 3.3l 1997.g » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problemas, gluki ar atrumkarbu. 3.3l 1997.g

Lapas: 1 [2]
Problemas, gluki ar atrumkarbu. 3.3l 1997.g ( 3640 )
Kiisis

15 ziņas

PM

Nu jā kārba nobira
Tad jautājums man meklēt tieši no 97 gada 3.3 litrīgā kārbu vai arī der no citiem modeļiem? Baumu līmenī dzirdēju, ka no kantainā derot.

Atbildēt uz šo ziņu
fricis

48 ziņas

PM

Kiisis: "Nu jā kārba nobira
Tad jautājums man meklēt tieši no 97 gada 3.3 litrīgā kārbu vai arī der no citiem modeļiem? Baumu līmenī dzirdēju, ka no kantainā derot.
"

Man bij tas pats,97 Dodge Grand,uzliku no 2003 gada kārbu ,ar visu darbu sanāca 425 ls ,mainīju Bauskā...

Atbildēt uz šo ziņu
Kiisis

15 ziņas

PM

fricis: "

Man bij tas pats,97 Dodge Grand,uzliku no 2003 gada kārbu ,ar visu darbu sanāca 425 ls ,mainīju Bauskā..."

Nu jā, kārbu dabūju. Šodien uzlikām, bet ir tikai viens robs, momentā, kad jāpārslēdzās, nepārslēdzās, bet aizripo tukšgaitā. Cik saprotu tas ir tas avārijas režīms. mēģinājām uzlikt arī citu kompi, bet nekas. Kādi būtu risinājumi?

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Avārijas režīms laikam bija kad neslēdzas tālāk par otro. Kārba bija no ejošas mašīnas noņemta?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

migano

351 ziņas

PM

sveiki
Kur var kārbas kodu atrast ?
Uz plāksnes man ir DBG, kas nozīmē 31th jeb 3 ātrumu kārba. Braucot itkā saskaitu 4 ātrumus jeb 3 reizes pārslēdzās un apgr. ~2k pie 100 km.h (no android telefona:) ).
Uz kārbas tikai uzlīmes divas padzisušas, kaut kāds K 305 redzams.

Ir tā, ka man kaut kāds vibrējošs efekts uz gāzes pedāli jūtās reizēm pie lielākām slodzēm un ātrāk ieskrienoties pie pārslēgšanās. Atlaižot gāzi, protams tas izbeidzās. Vai tas nozīmē, ka kaut kas tur izslīd ? Jāsāk cita kārba meklēt ? Eļļa tā kā līmenī, tuvāk zemajam. Varbūt pieliet pilnu, ja nu izslīdēšana dēļ nepietiekama spiediena

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Problemas, gluki ar atrumkarbu. 3.3l 1997.g
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online