Ģenerators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ģenerators

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Ģenerators ( 9378 )
Ranger

181 ziņas

PM

Kāds ģenerātors nāk 98g t&c 90A vai 120A

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "Kāds ģenerātors nāk 98g t&c 90A vai 120A"
Var but gan tads kan sitads,vismaz tad kad es petiku kataloga ,laikam atkraigs no komplektacijas

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ranger

181 ziņas

PM

Nopirku jaunu 90A.
Nekad nebūtu iedomājies ka pusbeigts ģenerātors var tā ietekmēt dzinēja darbību. Tagad tik klusi un viemērīgi strādā.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Manejais ari decembri nobeidzas... standarta vaina saplaisaja korpus un stators saaka strikeet pret tinumu un gultni ar jau bija paskali un ogles ari jau uz galu. Bet es savejo norestaureju ,korpusu man sametinaja par 25 eur ,saliku jaunus gultnus ogles un kapara galu pa ko ogles sliid pats parlodeju, finala tas pasakums uz kadi 60 eur nostajas, gultnus ieliku labas kvalitates.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ranger

181 ziņas

PM

es tā padomāju ,remontēs man viņu kādas divas dienas ,da nu nafig ar RS vizināties . pa 120 paņēmu jaunu (poļu lauber laikam renovētais),pieļauju domu ka par viņu vairs varēšu neuztraukties ,plānā vēl ir kādus trīs gadus nobraukt ar šo auto .

Atbildēt uz šo ziņu

migano

351 ziņas

PM

nu, jā, šodien pamanīju, ka iedegusies aķīša lampiņa, izslēdzu gaismas un braucu līdz tuvākajam galamērķim ... nostopēju, palūru zem pārsega, siksna vismaz ir
Piešķīlu, aķīša lampiņa nodzisa.
Ģenerators jauns, kaut kāds, uzlikts 2016.gada aprīlī.
Vai nu slapjais laiks pie vainas vai arī tam beidzās resurss ..
Redzēs ko rītdiena teiks. Jāieslēdz ODB lasītājs un lai raksta sprieguma žurnalēšanu brauciena laikā

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Tigeris

576 ziņas

PM

migano: "nu, jā, šodien pamanīju, ka iedegusies aķīša lampiņa, izslēdzu gaismas un braucu līdz tuvākajam galamērķim ... nostopēju, palūru zem pārsega, siksna vismaz ir
Piešķīlu, aķīša lampiņa nodzisa.
Ģenerators jauns, kaut kāds, uzlikts 2016.gada aprīlī.
Vai nu slapjais laiks pie vainas vai arī tam beidzās resurss ..
Redzēs ko rītdiena teiks. Jāieslēdz ODB lasītājs un lai raksta sprieguma žurnalēšanu brauciena laikā
"

ģenerators nav tas gadijums ,kad bikses pār galvu jāmauc,OBD kļudas reģistrējot. Pieslēdz vienkāršu voltmeru tieši aķim un apskaties
Pie saslēgtām gaismām,ventilatoriem -tur tos 14v (13,8 -14,5)jeb nē?. Par cik defekts epizodisks-tad tikai nekontakts
jeb oglītes(sliktāk ja kontaktgredzeni) nodiluši.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

Tigeris: "
ģenerators nav tas gadijums ,kad bikses pār galvu jāmauc,OBD kļudas reģistrējot. Pieslēdz vienkāršu voltmeru tieši aķim un apskaties
Pie saslēgtām gaismām,ventilatoriem -tur tos 14v (13,8 -14,5)jeb nē?. Par cik defekts epizodisks-tad tikai nekontakts
jeb oglītes(sliktāk ja kontaktgredzeni) nodiluši.
"

Te ir runa par to, ka dodge to aķīša kļūdu izmet, ja spriegums uz aķi ir zem kaut kādi 10.xx volti.
Ar veco ģeneratoru man bija joki, ka reizēm braucot iedegas aķīša simbols, pazūd, kaut kad atkal iedegās.
Skatot ar multimetru uz spailēm, parasti normāli rādīja.
Bet tur bija tas fakts, ka braucot reiz em lādēja, reizēm nē, jo korpuss saplīsis un stators, rotors kontaktējās reizēm, izraisot nelādēšanu ...
Lai to noķertu, tad arī vajag, lai kaut kas reģistrē spriegumu braucienā
Kaut kā tā.
Bet nu jā, tā kā man jaunajam ķīnietim diez vai ir jau saplīsis korpuss un šķībs, tad laikam atliek fakts, ka visticamāk oglītes.
Būs jānorauj ģenerators un jāpajauc, lai paskatītu oglītes.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Ģenerators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online