Forums » Tehniski jautājumi » starteris
| starteris ( 2780 ) | |
|
alien
|
2012-06-26 19:10:21 Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir? 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
InsekC
|
2012-06-26 20:26:34 "Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir? Viss pareizi - maini bendiksu! InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
alien
|
2012-06-28 12:59:35 ak jel!!! kam es viņu nenomainīju kad tas sūda starteris bija uz galda izjaukts. Nu ritīgs alnis 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
InsekC
|
2012-06-28 16:12:27 "ak jel!!! kam es viņu nenomainīju kad tas sūda starteris bija uz galda izjaukts. Nu ritīgs alnis Domā pozitīvi! Iemācīsies ātri nomainīt starteri! InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
anzen
|
2012-06-28 22:34:34 "Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir? Pilnīgi noteikti Bendiksu maini. Chrysler Voyager, 2.5CRD |
|
wizard
|
2012-06-29 10:18:57 " Noņemot starteri pārbaudiet zobu stāvokli kloķvārpstas skriemelim. Pagriežot kloķvārpstu skatāmies, vai nav salauzto zobu. Pie reizes jāskatās, vai zobiem darba virsma nav nodilusi slīpi, kā met bendiksa zobratu āra no sazobes. Veiksmi! Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » starteris