starteris » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » starteris

Lapas: [1]
starteris ( 2781 )
alien

408 ziņas

PM

Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir?
Bet varbūt točna bendikss - jo turot atslēgu viņš var kaut stundu pa tukšo griezt. tas nozīmē ka ievilcējs stāv ievilkts ja jau ir kontakts. Vai arī es vairs nesajēdzu neko no starteriem.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

InsekC

377 ziņas

PM

alien: "Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir?
Bet varbūt točna bendikss - jo turot atslēgu viņš var kaut stundu pa tukšo griezt. tas nozīmē ka ievilcējs stāv ievilkts ja jau ir kontakts. Vai arī es vairs nesajēdzu neko no starteriem.
"

Viss pareizi - maini bendiksu!

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

alien

408 ziņas

PM

ak jel!!! kam es viņu nenomainīju kad tas sūda starteris bija uz galda izjaukts. Nu ritīgs alnis

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

InsekC

377 ziņas

PM

alien: "ak jel!!! kam es viņu nenomainīju kad tas sūda starteris bija uz galda izjaukts. Nu ritīgs alnis "

Domā pozitīvi! Iemācīsies ātri nomainīt starteri!

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

anzen

54 ziņas

PM

alien: "Eu nu dzeki palīdziet. man ar starteri problēmas atkal. Bija jau visu laiku, bet tad vienreiz sanēmos un nogulēju pusdienu apakšā un to starteri sataisīju. Visa šaize bija tāda, ka no sakuma reizēm un tad arvienbiežāk viņš takaā biski pagrieza un tad ennnnn pa tukšo. Nu tipa rāvās ārā no sazobes. cietu cietu līdz beigās jau bija tā, ka vispār mēdza nesaslēgties kontakts. Tad kad paliku uz 10 min piedzelzceļa barjeras izraisot haosu un sarkanas ausis, - mērs bija pilns. Nu vo nomainīju to ievilcēju un kādas 2 nedēļas bija viss čikiniekā un tagad atkal sākas tas pats. Nu kas ir - zb jau!!!. Ja būtu vainīgs arī bendikss tad viņš izslīdētu esot sazobē nevis rautos ārā. Ievilcējs ir labas fimas - pats tādu katru dienu gandrīz pardodu - neviens nav nesis atpakaļ vai sūdzējies. Tā tas starteris ir ļoti labā stāvoklī - ogles labas rotors labs. Kas tas par sviestu ir?
"

Pilnīgi noteikti Bendiksu maini.
Manam kaut kas līdzīgs bija nomainīju bendiksu viss kartībā bija.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

wizard

654 ziņas

PM

anzen: "

Pilnīgi noteikti Bendiksu maini.
Manam kaut kas līdzīgs bija nomainīju bendiksu viss kartībā bija."

Noņemot starteri pārbaudiet zobu stāvokli kloķvārpstas skriemelim.
Pagriežot kloķvārpstu skatāmies, vai nav salauzto zobu. Pie reizes jāskatās, vai zobiem darba virsma nav nodilusi slīpi, kā met bendiksa zobratu āra no sazobes.
Veiksmi!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » starteris
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online