luudzu palidziet » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » luudzu palidziet

Lapas: [1] 2
luudzu palidziet ( 8644 )
sienaazis

3 ziņas

PM

Esmu nolemis pirkt voyager, sakots no 2001. gada 2.5D! veletos uztinat no profesionaliem kursh dzinejs ir labaks un vai visiem shaaa gada dizel motoriem ir kedes nevis zobsiksnas!un protams voyagera minusus un plusus!un vai dargs rezerves daljas!

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

sienaazis: "Esmu nolemis pirkt voyager, sakots no 2001. gada 2.5D! veletos uztinat no profesionaliem kursh dzinejs ir labaks un vai visiem shaaa gada dizel motoriem ir kedes nevis zobsiksnas!un protams voyagera minusus un plusus!un vai dargs rezerves daljas!"

Nepērc dīzeli. Paskaties forumos cik problēmu ar 2.5 dīzeļiem un cik ar benzīnniekiem. Ņem 3.8 benzīnnieku ar špricgāzi (vai ieliec, ja nav). Patēriņš naudas izteiksmē būs mazāks un 3.8 (3.3) motors ir nenokaujams. Ritošā busiem ir izturīga, detaļas nav dārgākas kā citiem auto.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

garfilds182

560 ziņas

PM

InsekC: "

Nepērc dīzeli. Paskaties forumos cik problēmu ar 2.5 dīzeļiem un cik ar benzīnniekiem. Ņem 3.8 benzīnnieku ar špricgāzi (vai ieliec, ja nav). Patēriņš naudas izteiksmē būs mazāks un 3.8 (3.3) motors ir nenokaujams. Ritošā busiem ir izturīga, detaļas nav dārgākas kā citiem auto."

Nu kā tad! Tikai nevajag! Ir tieši otrādi. 2.5 CRD forumos tik reti manāmi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

sienaazis

3 ziņas

PM

njaaaa! kurs tad iist dzinejs ir labaaks?
es jua labak prieksroku dodu diizelitim!

Atbildēt uz šo ziņu
garfilds182

560 ziņas

PM

sienaazis: "njaaaa! kurs tad iist dzinejs ir labaaks?
es jua labak prieksroku dodu diizelitim!
"

Nu no 2001.gada visiem 2.5 CRD ir zobsiksna. Pats braucu ar 2.8 CRD jau 6.gadus un nesūdzos. Jauda pietiekami. Remonta ziņā dargākās ir sprauslas, kas maksā ap 200Ls gabalā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

InsekC

377 ziņas

PM

garfilds182: "
Nu no 2001.gada visiem 2.5 CRD ir zobsiksna. Pats braucu ar 2.8 CRD jau 6.gadus un nesūdzos. Jauda pietiekami. Remonta ziņā dargākās ir sprauslas, kas maksā ap 200Ls gabalā.
"

Nu benzīnnieku īpašnieki diemžēl nezin ne sprauslu, ne citu motora daļu cenas ( jo tās vienkārši nemaina).
Nu vienīgi sveces, svečvadi un ir bijuši gadījumi, kad inducene jāmaina (bet tas pamatā attiecas uz pagājušā gadsimta auto). Dīzelim ir dzirdēts pr kosmiskām sprauslu (nomaini visas un 1/2 auto cena), ūdenssūkņa un termostata cenām. Nezinu gan cik bieži tās jāmaina.

Man šķiet, ka labākais motors VOY ir 3.6 benzīnnieks (280 hp), BET tas nāk tikai no 2011.g. Tād otrs labākais ir 3.8 (218 hp). Nav pārāk moderns, BET nenokaujams, ja vien vispār nedaudz eļļas ir ieliets. Tēriņš ~15 l/100 km LPG (0.40 Ls/l).

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

ID

847 ziņas

PM

Salīdzināt 3.6 ar citiem motoriem un teikt ka tas ir labākais nav īsti korekti, kā tu vari salīdzināt gadu vecu motoru ar 10 gadus vecu, tak skaidrs ka gadu vecam motoram nekas nebūs jāmaina un ja arī būs, tad tas visdrīzāk būs garantijas remonts.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

dizeluserviss

14 ziņas

PM

Dīzeļu servisiem Voyager remontam ir liela pieredze!Domājiet paši.Protams problēmas vecajiem auto ir,bet remontēt var visu.Ieteiktu diagnostiku pirms pirkšanas .

Atbildēt uz šo ziņu

SNE serviss www.dizeluserviss.lv

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » luudzu palidziet
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online