Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet!

Lapas: 1 [2] 3 4
Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet! ( 5863 )
Hateras

17 ziņas

PM

InsekC: "

Kāpēc darbam dīzeli? Vai tas tek no VentspilsTrubas?
Ja degvielu pērk legāli, tad LPG iznāk lētāk par dīzeli."

Kāds tev ir gāzes patērinš uz 100km?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Hateras: "

Bet kura gada dīzeļmotori ir Zobratnieki? un vai viņi derēs šim modelim jo bezīnieku laikam jau būs pagrūti iekrāmēt visa pravodka būs jāpārvelk? No kura gada sākās Zobratnieki? Vai Zobratnieks ir zobsiknas motors?"

http://www.ss.lv/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/page2.html
Re, Tev benzīna donors par 650 ls-2000.gads

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

garfilds182

560 ziņas

PM

Nu vispār jau to ("TD") raksta uz pēcpuses....

Lieta jau tāda, ka Amerikā dīzeļi ir fūres un traktori.
Vieglie auto (un arī Voyageri)ir benzīnnieki, tādēļ arī TD Voyageri nevar saukt par "Amerikāni".
$antīmpi$ēji LV pērk dīzeļus (bieži vien nojātus no Vācijas/Itālijas/Francijas) vai dauzītus benzīnniekus no USA izsolēm un ieliek gāzi (tā es izdarīju, un nenožēloju)."

Ja jau, kas LV pērk dīzeļus ir santīmpisēji, tad jau tie, kas brauc ar gāzi ir vēl lielāki santīmpisēji. Ne tā?
ja jau tev būtu jābrauc ar bendzinu, tad es gribētu redzēt kā tu pielietu savu 3.8l. Tā kā domā pirms raksti un apsaukā par santīmpisējiem dīzelistus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

InsekC

377 ziņas

PM

garfilds182: "
Ja jau, kas LV pērk dīzeļus ir santīmpisēji, tad jau tie, kas brauc ar gāzi ir vēl lielāki santīmpisēji. Ne tā?
ja jau tev būtu jābrauc ar bendzinu, tad es gribētu redzēt kā tu pielietu savu 3.8l. Tā kā domā pirms raksti un apsaukā par santīmpisējiem dīzelistus.
"

Pilnīgi Tev piekrītu! Es ar savu špricgāzes 3.8, protams, esmu vislielākais $antīmpi$ēj$ un to rekomendēju arī citiem. Auto jau pirku ar domu, ka ar benzīnu aizbraukšu tikai līdz gāzes meistaram...

Gāzes patēriņš ~ 15 l/100km x 0.4 Ls/l = 6 Ls/100 km

Dīzelisti padalieties ar informāciju, varbūt man nāksies no gāzticīgā pārtapt par dīzeļticīgo?

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

austris

908 ziņas

PM

Zobratnieki ir no 98 līdz 2001. Tikai jāliek ar visu sūkni. Man te Ogrē viens lielijās ka viņam ir labs dzinējs no sista voyagiera pa 300.ls bet domāju ka var dabūt lētāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

alien

408 ziņas

PM

nu nez nez. man, kad dizelis maksaaja latu, tad bija Ls 6,5 /100, tagad var 6 latos iespiest. Nu tad ja parekinam cik maksaa labu gazes iekartu uzstadīt, nezinu - kur tas ssausmīgais izdevīgums tur sanāk.

un vispār par vojager dīzeļiem - nav vini tik briesmīgi (nu iznemot protams 96-97ķedes motorus kas ir inzenieriska kļūda pēc būtības) nevajag te cilvēkus biedēt. Vecajam kantainajam dīzelis ir ok un arīsakot no 99 tam nav ne vainas. Jā viņs ir cimperlīgs, nav kaut kada veca mazda, kam motors ir kaujot nenokaujams. Vienkārši perkot ir baigi jāskatās ko pērk. Nevajag pec dažiem iegrābieniem spriest par masīnu vispār. Un par benzīnniekiem te ir daudz vairāk visadu sudzību neka par dīzeļiem. nevar pārkarset galvas un vē ko ne. - kura ir tā mašīna kurai drīkst galvu pārkarsēt?? Jā man arī visādas figņas ar to mašīnu bijušas - ruļļi siksnas, starteris saļņiki - viss kas nojūk nobrauktai mašīnai, bet nekas tāds kas saistītos tieši ar pašu motoru.
nu no runaju )

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Hateras

17 ziņas

PM

garfilds182: "
"

Saņemiet gāzenieki ;))

Atbildēt uz šo ziņu
Hateras

17 ziņas

PM

Pilnīgi Tev piekrītu! Es ar savu špricgāzes 3.8, protams, esmu vislielākais $antīmpi$ēj$ un to rekomendēju arī citiem. Auto jau pirku ar domu, ka ar benzīnu aizbraukšu tikai līdz gāzes meistaram...

Gāzes patēriņš ~ 15 l/100km x 0.4 Ls/l = 6 Ls/100 km

Dīzelisti padalieties ar informāciju, varbūt man nāksies no gāzticīgā pārtapt par dīzeļticīgo?"

gāzes patēriņš tiēšam ir ļoti lēts pēc šodienas cenām 6,25ls par 15l man dīzeli ēd 8-9l/100km kas ir 8ls bet tikko nomainīju filtrus un mērīšu pa jaunu jo garos gabalus vēl nēesmu braucis pieļauju ka varētu izspiest 7l/100km pa šoseju tik nez kādā ātrumā 90 vai 110km/h

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online