Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet!

Lapas: [1] 2 3 4
Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet! ( 5864 )
Hateras

17 ziņas

PM

Iegādājos Vovayeri 1997 gada 2,5 TD sākumā ar domu ka darbam bet tad kad vienu dienu pabraukājos sapratu ka amerikānis ir iekarojis manu sirdi, tas nav ne sharans vai vito tas ir tieši tas kas man bija pietrūcis, bet es nebiju nekāds mašinu pazinējs un iegrābos, pastāstīšu kas man ir pa ķibelēm.
1. Radiātora dezesēšana notiek savādi brīžiem ir ok un brīžiem pārkarst ja paspaida trubas pa kurām tek tosols tad secinu ka viņa spiežās pārāk viegli nav spiediena + radiātors augšpusē karsts apakša augsts gribētos jau cerēt ka vaina ir termostatā.Ir kāds ar to saskāries varbūt šeit var uzlikt slēdzi un pa tiešo saslēgt?
2. Izvelkot šupu no motora darba temperatūrā motors dūmo kā to sataisīt, man šī mašīna ir ļoti iepatikusies un gribu viņu reanimēt varbūt kādam ir kādi ietekumi.
Nesapratu arī īsti kādēļ šis ķēdes motors ir tik slikts man BMW ķēdes motors un es par to tikai priecājos ka nav zobsiknas, vai zobrat motors tas ir kaut kas savādāks?

Varbūt zināt kā dabūt lietotāja instrukciju jau iepriekš saku google neatrada, nezinu kur meklēt eļļas filtru, salona filtru jeb negribas kā kolumbam pašam visu atklāt.

Esmu pamanījis ka elektronika arī dzīvo savu dzīvi piemēram ik pa brīdim pie tikko izslēlgtas notiek dažādi klikši bet ne vienmēr kas radīja šīs aizdomas.

Vai šiem 1997 gada modeļiem var iekrāmēt 2,5 TD kuri ir bez ķēdes, varbūt šāds risinājums pat būtu lētāks, ja viņam protams sapas paduškas un citas lietas varbūt kāds jau to ir darījis.

Kā arī kādas apkopes būtu jāviec iegādājoties šadu auto bez motor eļļas maiņas?

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Hateras: "Iegādājos Vovayeri 1997 gada 2,5 TD sākumā ar domu ka darbam bet tad kad vienu dienu pabraukājos sapratu ka amerikānis ir iekarojis manu sirdi, tas nav ne sharans vai vito tas ir tieši tas kas man bija pietrūcis, bet es nebiju nekāds mašinu pazinējs un iegrābos, pastāstīšu kas man ir pa ķibelēm.
"

Nu tad jau vajadzēja pirkt "AMERIKĀNI", nevis "EIROPIETI" (ar nojātu dīzeļdzinēju)...

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Hateras

17 ziņas

PM

InsekC: "

Nu tad jau vajadzēja pirkt "AMERIKĀNI", nevis "EIROPIETI" (ar nojātu dīzeļdzinēju)..."

Protams viņa uz pieres bija rakstīts "Esmu nojāts eiropietis"

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Hateras: "

Protams viņa uz pieres bija rakstīts "Esmu nojāts eiropietis""

Nu vispār jau to ("TD") raksta uz pēcpuses....

Lieta jau tāda, ka Amerikā dīzeļi ir fūres un traktori.
Vieglie auto (un arī Voyageri)ir benzīnnieki, tādēļ arī TD Voyageri nevar saukt par "Amerikāni".
$antīmpi$ēji LV pērk dīzeļus (bieži vien nojātus no Vācijas/Itālijas/Francijas) vai dauzītus benzīnniekus no USA izsolēm un ieliek gāzi (tā es izdarīju, un nenožēloju).

Atbildēt uz šo ziņu

Hateras

17 ziņas

PM

nākošajam voyagerim es ar tā darīšu bet ko darīt ar šo jo es pēc dabas nēesmu santīmu pisējs es esmu pedants un man visas mašīnas ir bijušas kā odzinās kā lai šo reanimē? Dizeli pirku jo darbam vajadzēja. Sev protams pirkšu benzīnu un pat gāzi nelikšu iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Maini dzinēju pret zobratnieku. Pēc Tava apraksta sapratu kēdinieks diemžēl ir savu mūžu nokalpojis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

InsekC

377 ziņas

PM

Hateras: " Dizeli pirku jo darbam vajadzēja. Sev protams pirkšu benzīnu un pat gāzi nelikšu iekšā."

Kāpēc darbam dīzeli? Vai tas tek no VentspilsTrubas?
Ja degvielu pērk legāli, tad LPG iznāk lētāk par dīzeli.

Atbildēt uz šo ziņu

Hateras

17 ziņas

PM

austris: "Maini dzinēju pret zobratnieku. Pēc Tava apraksta sapratu kēdinieks diemžēl ir savu mūžu nokalpojis."

Bet kura gada dīzeļmotori ir Zobratnieki? un vai viņi derēs šim modelim jo bezīnieku laikam jau būs pagrūti iekrāmēt visa pravodka būs jāpārvelk? No kura gada sākās Zobratnieki? Vai Zobratnieks ir zobsiknas motors?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Iegādājos Voyager 1997 2,5 turbo dīzeli un pēc tam tikai noskatījos filmiņu un sapratu ka esmu iegrābies palīdziet!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online