Elektronika » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika

Lapas: 1 [2]
Elektronika ( 3433 )
vksys

359 ziņas

PM

PASSATizhi: "foršas jums metodes problēma ar apsildes bloku izpaužas bik savādāk. un vairumā gadijumu atiecīgas kļūdas parādās. sāc ar to nolašīšanu."

Sorry , metodes - nu kādas ir , tādas ir ...
Tas viss tika atrasts eksperimentāli ... tika arī dauzīts pa spidometra paneli , tas sākumā ...
Kad spidometrs gļukoja ...
Tad pārlodeti spidometra bloka kontakti , tad nejauši ... kad slēdzās imobilaizers ( neatslēdzās)nebija datu arī uz augšējās griestu konsoles .... tad sāku meklēt un vienot blokus pa vienam ... un kamēr datu apmaiņa atjaunojās ...
Forumā , starpcitu , arī citi ļaudis vaino tieši šo kondicioniera u.c.c vadības bloku

Lai jauka diena ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vksys: "

Sorry , metodes - nu kādas ir , tādas ir ...
Tas viss tika atrasts eksperimentāli ... tika arī dauzīts pa spidometra paneli , tas sākumā ...
Kad spidometrs gļukoja ...
Tad pārlodeti spidometra bloka kontakti , tad nejauši ... kad slēdzās imobilaizers ( neatslēdzās)nebija datu arī uz augšējās griestu konsoles .... tad sāku meklēt un vienot blokus pa vienam ... un kamēr datu apmaiņa atjaunojās ...
Forumā , starpcitu , arī citi ļaudis vaino tieši šo kondicioniera u.c.c vadības bloku

Lai jauka diena ..."

ar immo tam nav nekāda sakara. man uz TC bija tāda pati problēma, bet viņam immo nav kā sugas. panelis bija miris, negrieza starteris, diskotēka ar lampām virs paneļa. kļūda bija par vadiem uz ventilācijas bloku. bet es tak lepns, nodomāju kas par murgiem jaucu kontaktgrubas, rakos pa vadiem un starteriem, sūtiju jaunus body ecu no amērikas. beigu beigās atradu nekontaktu vienā vadā, ventilācijas bloka štekerī ka sacīt jāsaka, vērtīga un dārga pieredze

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

edzuste

4 ziņas

PM

Nezinu vai pareizi sapratu,bet..kad es atslēdzis auto,piesēdies pie stūres,iebāzis atslēgu aizdedze un pagriez lai iedegas lampas paneli,pirms startēšanas atkārtoti atslēdz signalizāciju!!!!tad startē!pretējā gadijumā nekas nesanāks..

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

PASSATizhi: "ar immo tam nav nekāda sakara. man uz TC bija tāda pati problēma, bet viņam immo nav kā sugas. panelis bija miris, negrieza starteris, diskotēka ar lampām virs paneļa. kļūda bija par vadiem uz ventilācijas bloku. bet es tak lepns, nodomāju kas par murgiem jaucu kontaktgrubas, rakos pa vadiem un starteriem, sūtiju jaunus body ecu no amērikas. beigu beigās atradu nekontaktu vienā vadā, ventilācijas bloka štekerī ka sacīt jāsaka, vērtīga un dārga pieredze "

Visu cieņu ...
Negribu strīdēties - mums auto ar šo probzu bija dažādi - man eiropas Voy ar immo ...
Kāpēc immo ? Tāpēc ka pieleca un noslāpa pēc pāris sek . Un lampiņas virsējā rinda dzīvoja savu dzīvi ... Un Tavam auto par tiem vadiem ir 100% taisnība - esmu savam T&C lodējis to kondiškas bloku un štekeri ...
Tā ka variantu miljons .... Eiropai arī spidometra bloka kontaktligzda ir pārlodēta ....
Lai jauka diena visiem ...

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja bloķē imobililaizers, vajadzētu mirgot lampiņai Alarm Set. Ja nemaldos, tā atrodas apakšējā rindā. Šķiet, arī zummerim jāpīkst.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ja bloķē imobililaizers, vajadzētu mirgot lampiņai Alarm Set. Ja nemaldos, tā atrodas apakšējā rindā. Šķiet, arī zummerim jāpīkst."

Par Alarm SET ( man augšējā rindā )- atceros - tas pareizi - vēl bija citas lampiņas komplektā ....

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online