Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika
| Elektronika ( 3433 ) | |
|
vksys
|
2013-10-30 09:13:16 "foršas jums metodes Sorry , metodes - nu kādas ir , tādas ir ... Lai jauka diena ... T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
|
PASSATizhi
|
2013-10-30 10:15:18 "ar immo tam nav nekāda sakara. man uz TC bija tāda pati problēma, bet viņam immo nav kā sugas. panelis bija miris, negrieza starteris, diskotēka ar lampām virs paneļa. kļūda bija par vadiem uz ventilācijas bloku. bet es tak lepns, nodomāju kas par murgiem jaucu kontaktgrubas, rakos pa vadiem un starteriem, sūtiju jaunus body ecu no amērikas. beigu beigās atradu nekontaktu vienā vadā, ventilācijas bloka štekerī ka sacīt jāsaka, vērtīga un dārga pieredze
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
edzuste
|
2013-10-31 00:03:10 Nezinu vai pareizi sapratu,bet..kad es atslēdzis auto,piesēdies pie stūres,iebāzis atslēgu aizdedze un pagriez lai iedegas lampas paneli,pirms startēšanas atkārtoti atslēdz signalizāciju!!!!tad startē!pretējā gadijumā nekas nesanāks.. |
|
vksys
|
2013-11-11 08:42:15 "ar immo tam nav nekāda sakara. man uz TC bija tāda pati problēma, bet viņam immo nav kā sugas. panelis bija miris, negrieza starteris, diskotēka ar lampām virs paneļa. kļūda bija par vadiem uz ventilācijas bloku. bet es tak lepns, nodomāju kas par murgiem Visu cieņu ... T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
|
IlmarsG!!
|
2013-11-11 09:23:27 Ja bloķē imobililaizers, vajadzētu mirgot lampiņai Alarm Set. Ja nemaldos, tā atrodas apakšējā rindā. Šķiet, arī zummerim jāpīkst. |
|
vksys
|
2013-11-11 09:28:09 "Ja bloķē imobililaizers, vajadzētu mirgot lampiņai Alarm Set. Ja nemaldos, tā atrodas apakšējā rindā. Šķiet, arī zummerim jāpīkst." Par Alarm SET ( man augšējā rindā )- atceros - tas pareizi - vēl bija citas lampiņas komplektā .... T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
|
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Elektronika
problēma ar apsildes bloku izpaužas bik savādāk. un vairumā gadijumu atiecīgas kļūdas parādās. sāc ar to nolašīšanu.