atrumkarba-motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » atrumkarba-motors

Lapas: [1]
atrumkarba-motors ( 2016 )
aaa02

21 ziņas

PM

varbut kads var palidzet .paradijas troksnis itka rivetos dzelzis pret dzelzi, svilpojosa skana.skana paradas starp mptoru un karbu.iedarbinot no rita skana ir uzreiz,pec laika uz maziem apgriezieniem pazud bet kad uzdod apgriezienus vina paradas,kas varetu but nojucis.3.3l 1997gads

Atbildēt uz šo ziņu

aaa02

kuklandex

286 ziņas

PM

šoziem manam džerim bij toč tādi paši simptomi,tikai man likās ka skaņa nāk kaut kur no siksnas rajona. tā metāliskā skrāpēšanās nebija patstāvīga, principā tikai kad auksts motors. bija aizdomas uz hidraulisko sūkni, ir nācies mainīt sūknim siksnas skriemeli un zinu ka tas nav stundas darbs un točna ne jau ziemas laikā garažā. tad nu gaidīju kad šis nobruks, tad nebūs variantu. bet beidzoties ziemai pazuda arī tā skrāpēšanās un vairāk nav bijusi. tad nu secināju ka sūknis tas nevarēja būt, bet joprojām esmu bezpoņā kas izraisīja to dīvaino skaņu. varbūt kāds zin kas tas varētu būt ? ? ?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

roliksr

14 ziņas

PM

līdzīga problēma bij arī man, uzreiz pēc tā kā iegādājos sev džeri, man vaina bijā kloķa klāņa šallēs, nomainīju tās un braucu bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Grand Woyager 3.3

aaa02

21 ziņas

PM

roliksr: "līdzīga problēma bij arī man, uzreiz pēc tā kā iegādājos sev džeri, man vaina bijā kloķa klāņa šallēs, nomainīju tās un braucu bez problēmām."

Atbildēt uz šo ziņu

aaa02

aaa02

21 ziņas

PM

paldies.itka nojausma bija ka gultnis izjaucu visus pričeņdāļus no kārbas puses griezu kloķeni čīkst vienalga ,skatījos ka gultņa tur nau.atliek vienīgi šāles .liki remonta šāles un virpoji kloķeni,vai standarta bez virpošanas.

Atbildēt uz šo ziņu

aaa02

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » atrumkarba-motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online