Forums » Tehniski jautājumi » Miglas lukturi
| Miglas lukturi ( 2700 ) | |
|
babilons
|
2012-06-14 17:59:45 Labdien. vai kads man varetu pateikt ka pieslegt migliniekus ? es nopirku migliniekus piesledzu pie vadiem ,kas nak tur orginali ,bet man nedeg nekas, atradu drosinataja vietu salona migliniekam bet tur tuksa vieta:( man nav bijis miglinieku sitai masinai. Voyager 2.4i 16v 96.g |
|
migano
|
2012-06-15 10:43:53 "Labdien. vai kads man varetu pateikt ka pieslegt migliniekus ? es nopirku migliniekus piesledzu pie vadiem ,kas nak tur orginali ,bet man nedeg nekas, atradu drosinataja vietu salona migliniekam bet tur tuksa vieta:( man nav bijis miglinieku sitai masinai." nu bet drošinātāju tad jāieliek, el. ķēdē bez tā nebūs strāva dodge caravan 99 3.0 |
|
ID
|
2012-06-15 12:19:25 Drošinātājs protams ka ir jāieliek. Vēl jautājums kā tu tos migliniekus ieslēdz? Tev uz slēdža ir pozīcija migliniekiem? Ja mašīnai nekad nav bijuši miglinieki, tad visdrīzāk arī gaismu slēdzis būs bez attiecīgās pozīcijas. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
babilons
|
2012-06-16 07:05:02 "Drošinātājs protams ka ir jāieliek. Vēl jautājums kā tu tos migliniekus ieslēdz? Tev uz slēdža ir pozīcija migliniekiem? Ja mašīnai nekad nav bijuši miglinieki, tad visdrīzāk arī gaismu slēdzis būs bez attiecīgās pozīcijas."nu ja drosinataja vieta ir tuksa tur pat nepienak neviens vads. nu es piesledzu izdariju ta ,ka iesledz sledzi paradas tikai minuss, nu tad plusu panemu no tuvas gaismas ,neesu elektrikis nezinu cik tas ir pareizi ,bet nu man tagad miglinieki strada un gaisma ir daudz labaka nekaa bez viniem Voyager 2.4i 16v 96.g |
|
migano
|
2012-06-17 23:04:45 " nu ja drosinataja vieta ir tuksa tur pat nepienak neviens vads. nu es piesledzu izdariju ta ,ka iesledz sledzi paradas tikai minuss, nu tad plusu panemu no tuvas gaismas ,neesu elektrikis nezinu cik tas ir pareizi ,bet nu man tagad miglinieki strada un gaisma ir daudz labaka nekaa bez viniem" Kā tad dienā brauks ? Man kaut kā šķiet nedrīkst tuvie+miglinieki "normālā" redzamībā braukt dodge caravan 99 3.0 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Miglas lukturi