Kondecenieris+stiklu svīšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondecenieris+stiklu svīšana

Lapas: [1]
Kondecenieris+stiklu svīšana ( 1979 )
robisss

89 ziņas

PM

Sveiki.
Gribēju paintresēties.
Lieta sekojoša lietus līst, protams slēdzam iekšā ventelatoru un lai pūš uz stikliem.Līdz ar to ieslēdzas kondecenieris.Kamēr brauc vis ir labi, bet kad apstājos krustojumā logs aizsvīst.Līdz ko nobraucu pārsimts metrus tā logi atkal vaļā. Mana doma ka pats sūknis, kad mašīna ir tukšgaitā nespēj dzītm freonu un tas uzkarst, līdzarto uz radiatora sakrajies kondensāts iztvaiko un logs aizsvist.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

sierinsss: "Sveiki.
Gribēju paintresēties.
Lieta sekojoša lietus līst, protams slēdzam iekšā ventelatoru un lai pūš uz stikliem.Līdz ar to ieslēdzas kondecenieris.Kamēr brauc vis ir labi, bet kad apstājos krustojumā logs aizsvīst.Līdz ko nobraucu pārsimts metrus tā logi atkal vaļā. Mana doma ka pats sūknis, kad mašīna ir tukšgaitā nespēj dzītm freonu un tas uzkarst, līdzarto uz radiatora sakrajies kondensāts iztvaiko un logs aizsvist.
"

Pārbaudi kondensāta noteces drenāžu,vai nav aizaugusi,otra versija-vai atveras klape kura ņem gaisu no ārpuses,varbūt tā iesprūdusi un gaisa pieplūde notiek tikai no salona iekšpuses.Ja tev modelis 2001. uz augšu,varbūt vienkārši salona gaisa filtrs jāmaina.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

robisss

89 ziņas

PM

Man 96.gada auto.Klapei bija pirms tam motoriņam aprāvis zobus, bet to nomainiju.Hmm a kā tai drenāžai var tikt klāt? Bet vai no ūdens neiešanas prom svīst logi ciet? Jo kad pie tēva pildiju freonu bija tā ka motors padarbojas un sāk kāpt augšā temperatūra, bet ka paturi gāzi nedaudz tad frādi krīt. Tapēc jau man liekas ka kompresors nepumpē tuksgaitā kā nākas. Vēl jau varētu būt ka freons nedaudz pa daudz iekšā un vienkārši ventelatori nespēj dzesēt.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pārbaudi vai pie ieslēgta kondicioniera ieslēdzas rediātora ventilātors.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

robisss

89 ziņas

PM

iesledzas ventelatori.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kondecenieris+stiklu svīšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online