Jaunieguvums.T&C 3,8l 1995. Ko varat pateikt tar šādu auto? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Jaunieguvums.T&C 3,8l 1995. Ko varat pateikt tar šādu auto?

Lapas: 1 [2]
Jaunieguvums.T&C 3,8l 1995. Ko varat pateikt tar šādu auto? ( 3167 )
gachux

246 ziņas

PM

Ivovoy: " Tepat latvijā bija garažā nostāvējis 4gadus. no garažas pa taisno uz skati un tikai viens 2 par priekš bremžu vienādību. tagad priekšā visādi smukināšanas darbi.bet par cik pats strādāju servisā, uzstādu gāzi un veicu motoru diagnostiku un remontu,tad pašam tas aizņems ilgu laiku!Bet mīlu šo auto jau tagad!
600.lv
"

hey vai gadiena gazes reduktoru rem/komlektus nepasuti no arzemem? manejais noteikti nav atrodams baltijas valstis. Atradu /repair kit/ kada US GEMINI bodes lapa, bet netieku gudrs kur ta bode vai filiales atrodas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Kaspars

70 ziņas

PM

Smuks jau smuks! Man shitie kantainie baigi patiik. Gruuti atrast ljoti labaa staavoklii un veel TC

Video Your text to link here...

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 2.5 CRD

Ivovoy

12 ziņas

PM

gachux: " Varbūt ir vērts padomāt par pieejama reduktora uzstādīšanu vecā vietā? nebūs jāmokās ar detaļām!sūtu par jēdzīgām cenām no poļiem dažādas markas.Vaidzētu pazavērties kādu es varu tavai sistēmai pielāgot!

hey vai gadiena gazes reduktoru rem/komlektus nepasuti no arzemem? manejais noteikti nav atrodams baltijas valstis. Atradu /repair kit/ kada US GEMINI bodes lapa, bet netieku gudrs kur ta bode vai filiales atrodas."

Atbildēt uz šo ziņu
Ivovoy

12 ziņas

PM

Kaspars: "Smuks jau smuks! Man shitie kantainie baigi patiik. Gruuti atrast ljoti labaa staavoklii un veel TC :)Liels paldies!Ceru ka būs labs. Nu vismaz pagaidām tā izskatās!Vēl arī klubā jāiestājas! Galu galā mani pēc nu jau kurā džera nevienā zafīrā vai sharanā iekša nedabūsiet!

Video Your text to link here..."

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

Ivovoy: ""

mja ir ari tads variants apdomats-man piesolija ap 150-200Ls ar visu uzstadishanu. Tacu tada gadijuma rodas cits jautajums: vai shobrid nomainitajam reduktoram un ta elektronikai teiksim pec paris vai gadiem 5 - nebus tads pats variants ka ar jau esosho?
Piemeram mans remkomplekts sobrid taja pasha bode ko piemineju maksa ap20$ , nju plus pasta izdevumi,plus nomaina - labs jautajums kas ko ir verts ka tik butu kadi gali

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

gachux: "

mja ir ari tads variants apdomats-man piesolija ap 150-200Ls ar visu uzstadishanu. Tacu tada gadijuma rodas cits jautajums: vai shobrid nomainitajam reduktoram un ta elektronikai teiksim pec paris vai gadiem 5 - nebus tads pats variants ka ar jau esosho?
Piemeram mans remkomplekts sobrid taja pasha bode ko piemineju maksa ap20$ , nju plus pasta izdevumi,plus nomaina - labs jautajums kas ko ir verts ka tik butu kadi gali "

kaadi veel 200ls ? kur vini tas cenas dzemdee ? labs musdienigs polu reduktors makasa ap 50ls darbs kadi 20 ls par 200- 250ls jau var partaisit uz 4 paaudzes iesprici

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ivovoy

12 ziņas

PM

gachux: "tapec jau es saku man tas auto jāapskata,tad arī pateikšu kas tur darāms! ja sistēma ir laba tad elektriskā daļa ir mūžiga jau nu ne bet iet ļoti illgi. vienīgi kas var jukt ir kādi blīvējumi,trubas, reduktors,sprauslas.reduktors plūsminiekam no 45-60ls viss atkarīgs no sistēmas,inžektoram ap75-80ls,+darbs.betkā jau teicu vajag pārbaudīt visu sistēmu kopā un tad rast pareizo remonta risinājumu! varat apskatīt www.SIGMAMOTORS.lv Tālr. nr. 29100776 IVO

Piemeram mans remkomplekts sobrid taja pasha bode ko piemineju maksa ap20$ , nju plus pasta izdevumi,plus nomaina - labs jautajums kas ko ir verts ka tik butu kadi gali "

Atbildēt uz šo ziņu
Kaspars

70 ziņas

PM

NENORMAALI LABS

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 2.5 CRD

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Jaunieguvums.T&C 3,8l 1995. Ko varat pateikt tar šādu auto?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online