Nav dzirkstele. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nav dzirkstele.

Lapas: [1] 2
Nav dzirkstele. ( 3099 )
Richyq7

16 ziņas

PM

Manam voyagerim 93. gada 3.3l nav dzirkstele. mainuju motoru kopā ar kārbu no cita ejosha voyagera. ieliku un nav dzirksteles. pie indukcenes strava pienāk un klokenes pozicijas sensors ar nav vainīgs. indukceni ar apmainiju un tā pat nekas. motoru neaiztiku ieliku un savienoju tos 5 stepšeļus. nevaru nekādi tik skaidrībā kas pa vainu. mans voyagers bija ejošs bet nojuka kārba un nopirku ejošu vojageri un no tā parliku motoru ar kārbu un tiltu visu veselu. Varbūt kādam ir kāda nojausma kur meklēt vainu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager AWD 3.3l 1993.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Richyq7: "Manam voyagerim 93. gada 3.3l nav dzirkstele. mainuju motoru kopā ar kārbu no cita ejosha voyagera. ieliku un nav dzirksteles. pie indukcenes strava pienāk un klokenes pozicijas sensors ar nav vainīgs. indukceni ar apmainiju un tā pat nekas. motoru neaiztiku ieliku un savienoju tos 5 stepšeļus. nevaru nekādi tik skaidrībā kas pa vainu. mans voyagers bija ejošs bet nojuka kārba un nopirku ejošu vojageri un no tā parliku motoru ar kārbu un tiltu visu veselu. Varbūt kādam ir kāda nojausma kur meklēt vainu?"

kompi arii ieliec no ta donora auto ;) iespejams dabusi ari vadus likt no donora

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Richyq7

16 ziņas

PM

japamēģina kompi pārlikt, bet uz motora jau nau daudz vadu. tik pie sprauslāl, indukceni un sensoriem bet tie sakrit ar vecajiem vadiem.jau pārbaudiju.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Richyq7: "japamēģina kompi pārlikt, bet uz motora jau nau daudz vadu. tik pie sprauslāl, indukceni un sensoriem bet tie sakrit ar vecajiem vadiem.jau pārbaudiju."

es nezinu kas tur nepas bet te tas ir izrunats jau 100 un 1 reizi ka nevar ta vienkarsi panemt no cita auto pieslekt datoru un braukt. Tava gadijuma vis parejais ir mainits katram auto ir piekodets konkrets kompis...un piemekleet ir gandriiz nereali, es gan nezinu vai tik veciem gadiem ka tev, taa ir...

Atbildēt uz šo ziņu

Emigrants

203 ziņas

PM

Ezis2: "
es nezinu kas tur nepas bet te tas ir izrunats jau 100 un 1 reizi ka nevar ta vienkarsi panemt no cita auto pieslekt datoru un braukt. Tava gadijuma vis parejais ir mainits katram auto ir piekodets konkrets kompis...un piemekleet ir gandriiz nereali, es gan nezinu vai tik veciem gadiem ka tev, taa ir...
"
Manam voyageram ari mainits motors, pashlaik stav 2001 gada voyagera motors, dzinejs cits, tacu iznzektors un viss parejais stav originalais, nebij nekada darishana ar elektroniku.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Ezis2

1676 ziņas

PM

Emigrants: "Manam voyageram ari mainits motors, pashlaik stav 2001 gada voyagera motors, dzinejs cits, tacu iznzektors un viss parejais stav originalais, nebij nekada darishana ar elektroniku."

Nu bet tiesi taa ! tev visa elektronika ir vecaa tapec vis sancee ja tu izdomatu pieslekt 01 gada kompi tad vis... aamen
es zinu gadijumus kad srota speciali perk kompi ar visiem vadiem jo savadak neiet (tas gan par citu marku auto)

Atbildēt uz šo ziņu

Richyq7

16 ziņas

PM

Bet kompji jau ir vecie. uz motora jau nekāda elektronika nav. indukcene un sprauslas.

Atbildēt uz šo ziņu

Richyq7

16 ziņas

PM

Tad varbūt kāds zina shemu. Prikšs dzirksteles ir tikai viens sensors vai cik viņu un vai tas knock sensors arī kko izsaka pie dzirksteles

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Nav dzirkstele.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online