degvielas dačiks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas dačiks

Lapas: [1]
degvielas dačiks ( 2180 )
baarda

5 ziņas

PM

Sveiki, ir jautājums , vai nav kādam bijusi šāda problēma - 1999 3.8 T&C degvielas dačiks bieži maina savus radījumus , te gandrīz pus bāka , te iedegās lampiņa navar riktīgi saprast cik tad reāli benža ir . piebilde - autiņam ir arī gāze uzstādīta. Būšu priecīgs par kādu padomu.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

baarda: "Sveiki, ir jautājums , vai nav kādam bijusi šāda problēma - 1999 3.8 T&C degvielas dačiks bieži maina savus radījumus , te gandrīz pus bāka , te iedegās lampiņa navar riktīgi saprast cik tad reāli benža ir . piebilde - autiņam ir arī gāze uzstādīta. Būšu priecīgs par kādu padomu."
Sveicinats musu klubinaa, ar cik voyageriem esmu braucis, visiem tas pats, nu gandrizs,manam ari leekaa tur un atpakal, ar laiku pierod

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

chaliss

50 ziņas

PM

Manam diizelim tas pats prikols . Daciks it kaa staav uz vietas , un ik pa laikam nokriitas .Nav taa ,ka vienmeeriigi sliid uz leju . Es esmu jau pie taa pieradis .

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Mans pirmais tālais brauciens ar manu kara vanu bija stresa pilns. Braucu ar gāzi kādus 250km un skatījos kā lēnu garu krīt degvielas dačika rādījums. Ap 220 km bija no 1/3 bākas nokritis tuvu 0 un iedegās lampa. Ko tik es pa ceļam neizdomāju - caura bāka, kāda šļauka laiž garām utt. Nākamā rītā atkal rāda 1/3 bākas. Nu pēc laika sapratu ka nav vērts to dačiku ņemt nopietni.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ibiodizels

695 ziņas

PM

Visiem gāzeniekiem viņš laikam melo.Kompis rēķina no ātruma,droseles...cik vēl atlikuši km.Savu laik pat vienoju 3 sprauslas nost,lai pārliecinātos ka uz gāzi iet:)

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

problēma ir tanī dačikā kas ir bākā,viņš izdilst un tad sākas šitādi gļuki ,var noņemt mēģināt tās slotiņas pielocīt klāt, varbūt ka ies, savam mainiju visu, jo sūknis bija sācis gaudot.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas dačiks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online