Atkal par kārbu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par kārbu

Lapas: [1]
Atkal par kārbu ( 2017 )
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Zinu ka te jau tas bija rakstīts, bet sameklēt grūti. Atvainojiet bet jautāšu vēlreiz.

Kolēgas piesējās ka man zem autiņa peļķe.
Piešķīlu ar atvērtu kapotu un no kārbas ščupa sāka fontanēt eļļa.
Kamēr aizskrēju līdz stūrei noslāpēt kādus 100 ml paguva izspļaut.
Ko skatīties, vai pa taisno uz servisu?
Sazvanīju 1 kārbinieku - tas saka ka jāpalūr dzesēšana un ventilācija kārbai - varbūt ciet.
sazvanīju citu kārbinieku šis saka ka visticamāk hidromufta.
Bet nu pa lielam - ščups ir kārbas karterī no kura eļļa tiek sūkta laukā. Kāds tur ellē spiediens varētu būt???

Varbūt ir pieredze vai idejas????

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Nu tā jau man likās ka pilnīga mistika... Neviens neko tādu nav savā mūžā redzējis. Arī kārbu mehi kādu minūti klausulē klusēja pirms sākt izteikt cēloņa minējumus.

Tas ko izdarīju - izpūtu ar pumpi kārbas eļļas dzesēšanas trubas - iznāca ārā baigā šļura (pašā kārbā eļļa ir smuki tīra un caurspīdīga). Un vēl izbakstīju un izpūtu to itkā kārbas ventilācijas caurumu (kārbas virspusē)- bija pilns ar eļļainiem dubļiem.

Nu nezinu - viss strādā. Varbūt ir jēga aizlaist uz kādu sakarīgu kārbu servisu uz kādu diagnostiku...

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Drošībai jau var notestēt spiedienus.Jāskatās tas ventilācijas vārsts,ka neiznāk līdzīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

šajā pašā sakarā jautājums zinātājiem. Kur 41. kārbai ir ventilācija? Neesmu gluži pārliecināts ka būšu pareizo caurumu izbakstījis Servisa manuālī tāda manta vispār nav pieminēta. Sāku domāt vai tikai pati eļļas ščupa truba nestrādā kā kartera ventilācija.

Atbildēt uz šo ziņu

andrejsje

192 ziņas

PM

kārbas ventilācija atrodas uz stieņa kas slēgā ātrumus.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

andrejsje: "kārbas ventilācija atrodas uz stieņa kas slēgā ātrumus."

Nu stieni ar pievienotu trosi es protams redzu, bet kur tur ventilācija? pa maliņu pa centru?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Atkal par kārbu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online