Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu

Lapas: 1 2 [3] 4
Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu ( 7257 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Ir jau bijis par šito daudz runāts:

Sarkanu gaismu izstarojoši pakaļējie virzienrādītāji pieļaujami tikai tad, ja transportlīdzeklis izgatavots atbilstoši Amerikas (Kanādas) nacionālo standartu vai GOST standartu prasībām un šādu lukturu uzstādīšanu paredz izgatavotājs, turklāt tikai tad, ja transportlīdzeklis izgatavots līdz 2001.gada 1.janvārim un Latvijā reģistrēts līdz 2004.gada 1.jūlijam.

Te var visu izlasīt par tehniskās apskates prasībām :
http://www.likumi.lv/doc.php?id=88101&mode=DOC

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

hmm divaini ka 2001 gads un 2004 probem ir lielas problemas ar tam ameriku gaismam baigi cjakare skate. kaukas bij dzirdets par 9x gadu.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

valcha"][quote: "Manam atpakaļgaitas lukturos divas spuldzes(viena uz pagriezienu). Pētījis neesmu, kas tur izdarīts, bet gaismas pietiek. TA nepie*****."

Nu ja, man arī tāpat uztaisīts - izšvilpa, ka nebija ko redzēt....pīīīī

Vot shito es nesaprotu, man klasesbiedram ir 96 gaba grandcaravans, ar nepārtaisītām jeņķu gaismēm un viss ir korekti, tehapskati var iziet...a es nē...."
Sorry, neprecīzi izteicos- man ATPAKAĻGAITAS baltajos ir divas spuldzes- oranža- pagriezienam un standarta atpakaļgaitas(par ko teicu, ka gaismas pietiek)

Atbildēt uz šo ziņu
zanismore

41 ziņas

PM

EGI"]
Sorry,:
"

Jā, jā, man arī tāpat ir....un neizlaida, lai gan iepriekšējais saimnieks, bija izgājis....

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

juris

429 ziņas

PM

līdz 2001. gada ražotajien ir jābūt pielāgotajiem lukturiem, bet no 2001. gada ražotajiem- jābūt "e" marķējumam uz lukturiem, ja ir analoga. līdz 1979. gada ražojumiem var būt orģinālās gaismas. (gaismu krāsas)

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

zanismore

41 ziņas

PM

Nu viss, tehniskā izieta, tika iepirkts AutoKADĀ sertificeets lukturiitis pa 2.5 Ls un pieskruuveets caurumā bufera apakšā (tu to caurumu ir 4 gab), un atvilkts vads no tuvākā luktura, dzimtās lampiņas uz skati nāksies izņemt....

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

Zuris

1249 ziņas

PM

ir jaunumi TA,sākot 2001 g. uz augšu vairs nav jāmaina galvenie lukturi,var pielāgot līdzīgi kā līdz 2000g.+atkārtotāji spārnos+migla aizm.,un protams oranži pagriezieni un balti gagarīti.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

juris

429 ziņas

PM

pi**ec, ble, to likumus mana katru dienu! nafig ta liku tos eiro lukturus! :evil: 600 lati pa pieskari :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online