Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu

Lapas: [1] 2 3 4
Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu ( 7255 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kā ir jāpārveido amerikāņu T&C uguņi, lai varētu iziet tehnisko apskati Latvijā?

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

aizmuguree,pieliek pie bampera apaksa balto stiklinju lukturi kurs rada atpakalgaitu ,bet atpakalgaitas lukturu vieta naak dzeltenas pagriezienspuldzites,protams pareizi vadi jasaliek,bet fisku cerams saprati,paskaties tak uz ielam,visi ta braukaa kas no amerikas nakusi

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

wizard

654 ziņas

PM

Visi, kas no Amerikas atvesti tā nebraukā! Tikai nesen atvestie.
Aizmirsi pateikt kā priekšā jāatvieno dzeltenos gabarītus no pagrieziena lukturiem un jāieliek mazas baltas gabarītu spuldzītes galvenajos lukturos.
Aizmugurē jāliek divus papildus lukturus: balto – atpakaļgaitai un sarkano – aizmugures migleniekam.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Paldies par info.
Vai obligaati ir nepiecieshamas gabariitu gaismas galvenajos lukturos, ja taas ir izvietotas arii atsevishkji?

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

vaitad amerikanjiem aizmugure nav miglinieki,man tc staav tikai pielikta atpakaljgaita,bet miglinieka nav

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

wizard

654 ziņas

PM

[quote]Vai obligāti ir nepieciešamas gabarītu gaismas galvenajos lukturos, ja tās ir izvietotas arī atsevišķi"
Ja tie lukturi atbilst LR standarta prasībām, tad nevajag.
[quote]vai tad amerikanjiem aizmugure nav miglinieki, man tc staav tikai pielikta atpakaļgaita, bet miglinieka nav"
Amerikāņu autiņiem aizmugures miglas lukturus līdz šīm neesmu redzējis.
Lietotiem nav obligāti likt, bet jauniem domāju, kā vajadzēs, jo visiem jauniem autiņiem tiem obligāti jābūt iebūvētiem aizmugures lukturos. Precīza informācija ir atrādama zem
http://www.csdd.lv/documents/normativiedokumenti/noteikumi/mk/2gaisma.pdf

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Kvatra

746 ziņas

PM

Var arii lampas paartaisiit, pagrieziena vietaa baltu stiklu ielikt, ar shito nodarbojas kantoris ieksh lomonosova ielas 1, ja nemaldos, par vienu lampu man paprasiija 20 ls, tagad droshi ka daargaak, bet skats un kvalitaate ir ok, nav vismaz tas trulais lukturis zem bufera

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

ja T&C ir 98-2000g, tad priekšā bufera lukturos galos ieliek baltas spuldzītes un pagriezienu spildzes nomaina uz vienkontakta dzeltenajām lampām(var arī atvienot vidējo vadu katri ni tām štekerī)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kā pārveidot uguņus no amerikāņu uz ES sistēmu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online