Forums » Tehniski jautājumi » Salona krēsli
| Salona krēsli ( 3135 ) | |
|
ID
|
2012-04-18 09:42:14 Nelielas neērtības būs arī liekot sava gada ja liksi kopējā beņķa vietā atsevišķos. Viņus būs grūti aizāķēt, te forumā teica ka tas ir tādēļ ka neesot paklājā padziļinājuma priekš vienvietīgā beņķa kājas. Es šofera puses beņķim ņēmu palīgā lauzni lai dabūtu to ručku vietā un beņķi stāv drusku šķībi uz vienu pusi, bet tas ir gandrīz nemanāmi. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
Tomucis2
|
2012-04-18 12:48:01 nu tas fignja,es tik unta mainishu visu paklaju,ir shvaka stavokli,nav jegas uz kimisko nest,paris vietas ar pelniem caurumi( jau norpirku tadu). a nav ko pasazieriem ar priekshu runaties.es tik ka shoferis =) un nezinu vai nu tada starpiba,ja divata sez uz divvietiga,tapatam viens nevar pa vidu nosesties.un katra zinja vienvietigi ir ertaki.jo 1x2 tur tie iestradatie bernu sedekli(nu vismaz man vinji ir) un nosedet vispar nav iespejams.mokas. Dodge GrandC 1997. 3.3 gāze.ZVĒRS!!! |
|
ibiodizels
|
2012-04-18 13:56:41 Drīzāk ka dalītiem nav iepresētas grīdā bedrītes,bet ir krēsliem gumijas klucīši apakšā,kurus var noņemt lai vieglāk ielikt. |
|
Tomucis2
|
2012-04-18 14:21:00 nu es jau ar domaju,ka nevajag but nekadam problemam,cik esmu lasijis,runajis ka mierigi ieliekami.nu tagad tik jasamekle,pa smukam naudinjam viss komplekts Dodge GrandC 1997. 3.3 gāze.ZVĒRS!!! |
|
Emigrants
|
2012-04-18 20:27:48 "nu es jau ar domaju,ka nevajag but nekadam problemam,cik esmu lasijis,runajis ka mierigi ieliekami.nu tagad tik jasamekle,pa smukam naudinjam viss komplekts"Manam vecajam voyageram bij drebes salons(parastais) visu laiku sapnoju par aadas benkiem, tikkai atureja summa ko prasija ap Ls200 likas, par daudz, Tagadejam manam voyageram, beidzot ir aadas benki un nekastur ipash nav tajaa aadaa, nu labi viegli tiriit, pazimeties draugu priekshaa, nevar nosmereet. Tacu tas ir bezgaumigi un tizli no otras puses, vasaraa dibens deg, ziemaa salst, neerti sedeet...nav omuligs salons Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Salona krēsli