Starts » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3
Starts ( 3766 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Lieta tāda- Voyager man ir nesen, gribēju nomērīt cik tad ēd. Izvēlējos varinatu 20 l un brauc līdz slāpst. Un rezultātā divas reizes braukāju, braukāju, degviela tuvu beigām, bet kādi 50 km vajadzētu nobraukt. Braucot viss ok, pieparkojos pie mājas, mazs slīpumiņš, auto pastāv un nekā. Nelec. Pieleju bendžu, 10 l, i tad uz sitiena nekā. Kāds laiks paiet un viss aiziet, lec bez problēmām. Un atkal mērīšana jāsāk no jauna. Kas varētu būt par vainu? Es nosliecos uz degvielas filtru, bāks sietiņu. Jo starteri var griezt līdz apnikumam bez rezultātiem. Bet kā jau teicu, laiciņu pastāv un aiziet. Kādi vēl vainas varianti? Sūknis? Sprauslas? Ventilācijas vārsts?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Emigrants

203 ziņas

PM

Archebalds: "Lieta tāda- Voyager man ir nesen, gribēju nomērīt cik tad ēd. Izvēlējos varinatu 20 l un brauc līdz slāpst. Un rezultātā divas reizes braukāju, braukāju, degviela tuvu beigām, bet kādi 50 km vajadzētu nobraukt. Braucot viss ok, pieparkojos pie mājas, mazs slīpumiņš, auto pastāv un nekā. Nelec. Pieleju bendžu, 10 l, i tad uz sitiena nekā. Kāds laiks paiet un viss aiziet, lec bez problēmām. Un atkal mērīšana jāsāk no jauna. Kas varētu būt par vainu? Es nosliecos uz degvielas filtru, bāks sietiņu. Jo starteri var griezt līdz apnikumam bez rezultātiem. Bet kā jau teicu, laiciņu pastāv un aiziet. Kādi vēl vainas varianti? Sūknis? Sprauslas? Ventilācijas vārsts? "
Cik tad eed uzzinaji!!!???

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

alien

408 ziņas

PM

Archebalds: "Lieta tāda- Voyager man ir nesen, gribēju nomērīt cik tad ēd. Izvēlējos varinatu 20 l un brauc līdz slāpst. Un rezultātā divas reizes braukāju, braukāju, degviela tuvu beigām, bet kādi 50 km vajadzētu nobraukt. Braucot viss ok, pieparkojos pie mājas, mazs slīpumiņš, auto pastāv un nekā. Nelec. Pieleju bendžu, 10 l, i tad uz sitiena nekā. Kāds laiks paiet un viss aiziet, lec bez problēmām. Un atkal mērīšana jāsāk no jauna. Kas varētu būt par vainu? Es nosliecos uz degvielas filtru, bāks sietiņu. Jo starteri var griezt līdz apnikumam bez rezultātiem. Bet kā jau teicu, laiciņu pastāv un aiziet. Kādi vēl vainas varianti? Sūknis? Sprauslas? Ventilācijas vārsts? "

pienemu ka taa nav vienkarši domāts un ir ganjau kaut kads varsts kas neļaul līdz 0 izbraukt. nedomāju ka tā ir kāda vaina. A ar normālu līmeni lec normali?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

munds

477 ziņas

PM

Kāda velna pēc mēģini izbraukt tukšu bāku? sūknim, filtriem tas par labu nenāk, ka ierauj tur gaisu! Ja gribi zināt precīzu degvielas patēriņu, izmanto pilnas bākas metodi, protams, dārgi jau sanāk pieliet bāku pilnu, bet rezultāts ir pietiekoši precīzs. ja nezini, kā to dara, paskaidrošu, pielej pilnu bāku, nospied kilometru skaitītāju uz nulli, nobrauc kādu laiku, atkal pielej pilnu bāku, lai būtu precīzāk, vēlams to darīt tajā pašā tankā ar to pašu pistoli, ko pirmajā reizē, un izdali litrus ar kilometriem, rezultātu pareizini ar 100, un būs Tev patēriņš, un prieks, ka atkal ir pilna bāka, un auto lec bez problēmām!

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Archebalds

131 ziņas

PM

Nu tā protams ir laba metode, bet kā jau pats teici naudas izteiksmē... Šobrīd nav pa kabatai. Es tomēr izdarīju pa savam. Vakar atkal pielēju 10 l, šodien nobraucu apmēram 40 km, auto pastāvēja 2 stundas un atkal nekā. Pielēju atkal 10 l. Nolēmu šoreiz bez apstājas braukšu līdz noslāpšu. Braucu gan pa pilsētu gan uz šosejas. Rezultātā vidējais patēriņš man sanāca 12 l. Bet kad noslāpu situācija sekojoša ielēju 10 l, maucu pa starteri- nekā(ilgi un vairākkārt griezu), ielēju vēl 10 l. Mēģināju vēl un tagad pa bišķim uzsitot un noslāpstot pieleca un aizgāja.
Tad nu jautājums- kāpēc pielaist ar desmit litriem nevar, bet braukt līdz tukšam viss iet?
Sencis saka, varbūt nestrādā abratkas vārsts. Kā auto ilgāku laiku pastāv visa degviela no sistēmas satek atpakaļ bākā. Bet kāpēc vairs nevar pielaist? Kā jau teicu, ja auto pastāv īsu brītiņu(piemēram stundu), viss ir kārtībā.
Varbūt pats sūknis netur spiedienu piemēram? Vai tas bākas sietiņš tiešām ciet un degvielu, kas uz paša bākas dibena netiek sūknim klāt? Es tikai minu, jo kā šim auto tur bākā viss ir izkārtots nezinu.
Kādi būtu jūsu varianti? atliek piebilst, ka ik pa laikam tikšķ bākas ventilācijas vārsts(pok-pok-pok) un degvielas līmeņa rādītājs dzīvo savu dzīvi(ielejot tos 20 l, sākumā pacēlās līdz pirmajai svītriņai, bet nobraucot dažus km atkal ir atdūrusies pret zemi). Varbūt tas arī nav saistīts, jo tāda vaina esot daudziem, bet nolēmu pieminēt. Lūdzu iesakiet kaut ko!

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Emigrants

203 ziņas

PM

Neesi domajis par gazes iekartu, a to visu laiku lejot pa 10 litriem benzina, bez bikseem var palikt.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

Bango

974 ziņas

PM

Zosāda metas lasot šo tekstu,kā kaut ko tadu var izdomāt.
Ja nav problēmu tad sameklēšu tas saucas,speciali jānokauj benzīnsuknis,
tad padomāšu kad izdevīgāk bij pieliet pilnu bāku.....
Pat nevēlos izkaidrot kapē€c izbraukt var,bet pielaist nevar.

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Archebalds: "Sencis saka, varbūt nestrādā abratkas vārsts. "

Tev Sencis nekad nav teicis - labāk būtu beņķīti uztaisījis???

Manā skatījumā tu esi sadists...

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Starts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online