iesakiet labu elektriķi, central lock gļuki » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » iesakiet labu elektriķi, central lock gļuki

Lapas: [1] 2
iesakiet labu elektriķi, central lock gļuki ( 3681 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Man ar kas liidziigs, tagad sleedzis ir jaapatur ilgaak un tad tikai attaisas un arii tikai tad, kad mashiina staav uz vietas! Brauc vien atpakalj pie signalkas liceejiem lai labo savus gljukus!

Atbildēt uz šo ziņu
aigarsprei

36 ziņas

PM

Pēc signalizācijas uzstādīšanas sākās problēmas ar elektrību, kas attiecas uz durvju lock sistēmu, tas ka nestrādā slēdzis salona iekšpusē, kas aizslēdz/atslēdz durvis vēl varētu pieciest, bet tas ka kaut kāda joda pēc pēkšņi aizslēdzas durvis - iedarbinu auto, kamēr šis silst izkāju uzpīpēt, aiztaisu durvis un dzirdu kā tās tiek aizslēgtas .... blin

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

Fils

321 ziņas

PM

apvienojāt imobilaizeru ar papildus signalizāciju? Es to nedarīju un man viss čikeniekā, tas nekas kad skraidu ar 2 pultīm, vismaz nesēdu laikā , autiņš rūc un durvis ciet. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Kvatra

746 ziņas

PM

Fils"]apvienojāt: "

It kaa nee, man ar divas pultis, vecajaa signalkaa shameejais nebij jaucies iekshaa!

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Nu tad turi veco kabatâ, un ja aizkrît durvis, ar to atvērsi. Bet tā nav aršana......... :?
Ja vajag, varu iedot to veču telef., kas man lika visu to aprīkojumu (2,5 dienas un tad šļaudījās un teica kad nekad vairs amerikānim nelikšot), tfu, tfu.. man viss kārtībā.
Piedāvāja apvienot abas pultis, bet tas maksājot 50 naudiņas, es pakasīju p... un nospriedu, kad 2 pultis man lētāk staipīt līdz.

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

Selga

45 ziņas

PM

man Unimiite ieteica meistaru - varu vienu teikt Cepuri nost un kaaju virsuu :twisted: iet ruuktdams un nav bijushi gljuki nevienu reizi - un pults man ir viena..un naudinja kabataa ar veel palikusi Ja kas varu iedot koordinaates..nu tas taa 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 97g. benzīns 3.3

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vai ne?! ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

Varbut, varbut.... par cik savā darbiņā saskaros ar tādiem autiņiem ko mēģinājuši zagt... :cry: labāk tomēr signalizācija laba

Atbildēt uz šo ziņu

Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » iesakiet labu elektriķi, central lock gļuki
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online