Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās atsperes.
| Aizmugurējās atsperes. ( 5470 ) | |
|
Ivovoy
|
2012-04-29 21:12:48 Pilnīgs sviests! Tur jābļauj pa visu csdd laukumu,ja nezin tad lai netrādā tur! atgriezt naudu |
|
alien
|
2012-05-16 19:11:12 es zinu ka tas ir sviests, bet man gribetos pakaļu par kāki 2cm augstāk vai priekšu par 2 cm zemāk. priekša laikam sarezgīti, tad atliek pakaļa. kaut kā ir vai nu vienā līmenī vai reizēm pat liekas ka prieksa biski augstak. neizskataas labi. Un iesēdināju svētdien 5 lielas tantes iekša un braucām uz leišiem un šad un tad uzstrīčēja arku. Nu tas jau tapec ka platie diski. tas tā. A kā lai mājas to pacelšanu izdara - likt kaut ko starp lagu un tiltu? Vai ir kads cits veids? naudz nē - es saku pa kādiem 2 cm. Amīsi liekas ka jau ir resnie. 2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!! |
|
wizard
|
2012-05-17 09:55:51 Agrāk, kad biju "Volgas" īpašnieks, biju noņēmis aizm. atsper lāgas, izjaucu un uz kalēja laktas vienmērīgi nostaigāju ar vidējo āmuru no augšpuses. Pirms likt kopa saliec blakus vienāda garuma lāgas un salīdzini izliekumu, lai abas pusēs ir vienāds augstums. Dodge Caravan 3,0 FVD 1992 |
|
Viensjaanis
|
2015-10-22 17:06:49 Labdien.Man ir 98.gada Vijītis.Lāgas nosēdušās un gribu uzlikt papildus.Dabūju no 94.gada kravas Džera atsperlāgu komplektu kur katrā pusē pa četrām loksnēm.Ir doma garākajai nozāģēt cilpas galos un tad pēc garuma būtu labi.Tik man interesē,kā tur,kur skrūvējas tilts,tur oriģinālajai lāgai iet cauri kāda centrējošā skrūve?Šīs visas četras ir saskrūvētas pa vidu ar vienu skrūvi.Ja oriģinālajai skrūves nav,vai man tās lāgas neizbīdīsies attiecībā viena pret otru?Paldies jau iepriekš. |
|
Tigeris
|
2015-10-25 11:43:49 nezinu gan kāds patiesibā ir cepiena iemesls.Man vecajam kantainajam ari bija pakaļa pamatigi nosēdusies,reiz apskatē redzu,ka džeks cītīgi skaita lāgas-vecajam viņu bija daudz! Uzjautājau - vai tad nedrīkst likt klāt(jo brieda tāda doma)?? Šis atbildēja -ka drīskt,bet ABĀS PUSĒS LĀGĀM JĀBŪT VIENĀDĀ SKAITĀ! Tāpec ari skaita! Cik saprotu,viņiem CSDD ik pa bridim iznāk kautkādi apkārtraksti,kam jāpievērš papildus uzmanība.Tiklīdz kaut kas tāc iznāk,tā visos apskates punktos ņemas cītīgi"pildit rikojumu".Protams, kamēr atkal piemirstas:) Ir jau redzetas ari aptieciņu datuma pārbaudes,avarijas trijstūriem platumi malām čekoti utt. šoruden visiem raustīja aizmugurējās drošibas jostas -vai normāli fiksējas! |
| Lapas: 1 2 [3] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Aizmugurējās atsperes.