Motora kēde » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Motora kēde

Lapas: [1] 2
Motora kēde ( 4074 )
DodiezS

103 ziņas

PM

Sveiki visiem!!! :wink: Lieta tāda, ka man motoriņā grab ķēde nedaudz un jautājums ir tāds, ko var lietas labā darīt???? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

DodiezS

103 ziņas

PM

Varbūt ir kāda infa kā pievilkt to pašu, jo pats neko no tā nesaprotu un manam meistaram tā arī ir pirmā tāda veida mašīna... :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja es nemaldos, tad viniem mainas motora kedes spriegotaji. Tikai nosakuma vajaga apskatit varbut ar to pasu var pievilkt, bet ja ne tad drosi vien jamaina :!:

Atbildēt uz šo ziņu
DodiezS

103 ziņas

PM

Jāpagaida nedaudz ilgāk varbūt kāds to zin, bet any way paldies par helpu !!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Diemzel man pasam tadas infas nav (t.i. par pievilksanu)

Atbildēt uz šo ziņu
vanfan555

84 ziņas

PM

Gramata neko bildes par spriegosanu neredzeju un ari apraksta nebij minets spriegotajs.Mainot kedi teikts ka jamaina abi zobrati.Vispar ta kede ir loti isa,varbut ari nevayag spriegot/mierinat :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

maini ķēdi un zobratus...
nevajag spriegot...

Atbildēt uz šo ziņu
gintss

22 ziņas

PM

Spriegotājs viņam nav,bet ir ķēdes mierinātājs.Izmaksā~70 Ls(ķēde un mierinātājs) darbs gan ir pus dienai vismaz.Vēl pie reizes var nomainīt gala blīvslēgu un varbūt vajadzēs jaunus gumijas riņķīšus dzesēšanas kanāliem(izmērus vairs neatceros,bet divi gab.un derēja no kautkādas krievu traktortehnikas).

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 92 3.3
Cherokee 88 4.0
Explorer92 4.0
New Yorker95 3.5

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Motora kēde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online