Sveces » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3 4
Sveces ( 8490 )
Archebalds

131 ziņas

PM

PASSATizhi: "
jaunām ar pareizo siltumskaitli, pateriņš būs vienāds parastajam un platīna. starpība ir resursā. parastās iet ap 20-25tkm. platīns 2-3 reizes ilgāk. sakarā ar seksu, kurš jāizbauda tās mainot, taupīt neiesaku.

90 gadu beigās mums pārsvarā bija champion krutka tirgū ieplūdusi
"

Nu ja tā, tad neiespringšu. Domāju, ka platīns arī uz patēriņu dod ietekmi. Tad jau kādu laiku varu braukt, nākamreiz ieliks.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

migano

351 ziņas

PM

a ko jūs visi pie tā platīna turās ?
kapē neviens irīdija sveces nepiemin ? Kalpo 80-100k km un mazāka slodze uz aizdedzes sistēmu. Dodge vēl neesmu licis un nemaz nezinu kādas tur ir ieliktas.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Insekc1

144 ziņas

PM

Mani auto (DodgeGrandCaravan '05, SubaruForester '07) jau vairākus gadus brauc ar IRIDIJA svecēm NGK. Kaut kur lasīju, ka esot labākas gāzei. Pirku ebay, jo Latvijā neviens vajadzīgos modeļus tobrīd negribēja tirgot.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

CGV2003

67 ziņas

PM

Archebalds: "
Nopērkamas viņas tikai TC Motors?
"

Nezinu kā citur. Bet es esmu no Jelgavas un iegāju pirmajā daudz maz pieņemamā autopreču veikalā un tur arī pasūtīju un nopirku. Tiesa gan uz vietas nebija bet nākošā dienā bija jau klāt. Tātad kaut kādās vairumbāzēs no kurienes visi veikali ņem preces viņas ir dabūjamas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

aivarish

58 ziņas

PM

es oriģinālās sveces no amerikas pasūtīju.
ņemot vairākas detaļas + ceļa izdevumi ar fedex + PVN nodoklis Latvijā - sveces un citas detaļas sanāca lētāk nekā pērkot latvijā.
protams ja jāpērk tikai sveces, tad sanāk dārgāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

gaco

101 ziņas

PM

Es savam ieliku Denso, ja nekļūdos šādas ITL16 - Denso Iridium Power Spark Plug

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

nu tev paredzēts ir 1,2 mm atstarpe tā man te parādīts, un nemainās atkarībā no ražotāja.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Archebalds

131 ziņas

PM

Būšu laikam pasteidzies ar to mm nosaukšanu, laikam biju mirkļa iespaidā, o tik lielu atstarpi nebiju redzējis pirms tam.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Sveces
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online