Sveces » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3 4
Sveces ( 8487 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Savējo džeri esmu iegādājies nesen, tagad buros cauri forumam, lasu kas un kā ar šiem auto. Ik pa laikam uzduros uz kādas interesantas tēmas. Tagad ieinteresēja tāda lieta- sveces. Es it kā nomainīju. Nebija tā ka naudas žēl, bet oriģinālos champion neieliku. Manā veikalā bija tikai bosh, kas pēc kataloga derēja. Bet rokoties pa forumu, uzraku tēmu par atstarpi starp izolatoru. Un aizdomājos. Tām svecēm, kas stāvēja oriģinālajiem championiem atstarpe bija liela, bet tas bija laika zobs, es tā domāt. Bet tām bosh, ko nopirku nebija mazāks. Tagad es lasu, ka atstarpei jābūt 1,3 mm (apmēram). Tām bosh, mērījis neesu, bet nu 3 mm ir. Baigā! Kā tas ietekmē mašīnu, patēriņu. Kā labāk, ka atstarpe mazāka vai, ka lielāka? Un kādai vispār mums jābūt, tā arī ir 1,3 mm?
Iesakiet kādas alternatīvas ir oriģinālajām champion svecēm, ko esat likuši. Par to ka tēmu par svecēm ir daudz nesakat, zinu. Laiki iet tendences mainās.
Un vēl pačukstat tās Champion RN14PMP5, Latvijā ir dabūjamas? Kur un pa cik? Googls ar informāciju iekš LV nepadalījās.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

kuklandex

286 ziņas

PM

3.3 motoram ražotājs paredzējis svecei atstarpi 1.27mm - 1.32mm. pirms kāda mēneša iegādājos Champion RN14PMP5, komplekts 25 Ls. šīm svecēm atstarpe bija 1.3mm. neticās ka jaunām BOSH svecēm defolta atstarpe ir 3mm, traki par lielu. palasi ko wiki saka par svecēm kā arī par to atstarpēm ==> šeit

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tc motorā ir brīvi pieejamas, par labu cenu. alternatīvas īsti nevajag. pēc kataloga citos veikalos parasti iedod prastās sveces nevis dubultplatīnu kas paredzēts. ar 3mm baidos tas auto vispār nekustētos lāgā

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

Ir ir dabūjamas tepat uz vietas LV. Es pirms kāda mēneša varbūt drusku vairāk nopirku Champion RN14PMP5 pa 4 Ls gab. Tātad kopā 24 Ls.
Atstarpi īsti nemērīju bet pieļauju ka no rūpnīcas nāk ar normālu atstarpes izmēru. Uz aci likās ka ir normāla tāpēc nekādas papildus darbības neveicu un kā no paciņas ārā tā motorā iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

gachux

246 ziņas

PM

kadreiz 90to gadu beigas iegadajos auto Ford, gaja labi,pat loti forshi, bet ar laiku sadomaju viskautko jaunu salikt-nopirku pec kataloga Champion sveces un.......
auto vairs nepako normali braukt negribeja skaudija klepoja raustijas pat shaudija un tas vis beidzas kad ieliku motorcraft sveces,
taspats ari ar logu slotinam kuras pec nedelas jau ciksteja un skrapeja-vienvard sakot kopsh tiem laikiem(un dievs mani atpestija no liekam problemam,ka neka jau vairak neka 10g) - turos pa gabalu no visa uz ka ir uzrakstits Champion.
Par tiem sarkanajiem lenganajiem svechvadiem ar fantastisku gaismasmuziku zem haubes pat jauni budami es jau vispar kluseju

P.S.uz champion svecem svecvadi bij jauni salikti pa 12Ls gabala no ford centra, ari laikam motorcraft isti vairs neatminos.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jaunām ar pareizo siltumskaitli, pateriņš būs vienāds parastajam un platīna. starpība ir resursā. parastās iet ap 20-25tkm. platīns 2-3 reizes ilgāk. sakarā ar seksu, kurš jāizbauda tās mainot, taupīt neiesaku.

90 gadu beigās mums pārsvarā bija champion krutka tirgū ieplūdusi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Archebalds

131 ziņas

PM

Nu par tām Champion vai ne Champion svecēm vēl var domāt, bet par to, ka platīna gan vajadzētu aizdomāties, manuprāt. Jo Bosch, ko ieliku toč nav. Un rezultātā apetīte laikam būs mainījusies ne uz to labo pusi. Vēl tiek mērīts, ceru uz to labāko. Bet laikus jau aizdomājos
Bet gudrākiem ļaudīm jautājums- kāda sveces ietekme uz auto, parastais bleķis vai dubults platīns? Kādi plusi tām Champion svecēm?
Nopērkamas viņas tikai TC Motors?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

IlmarsG

198 ziņas

PM

Motorcraft jau Forda oficiālais rezerves daļu ražotājs tāpat kā Mopar Chryslerim.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Sveces
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online