Spuldzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes

Lapas: 1 [2]
Spuldzes ( 2834 )
IlmarsG

198 ziņas

PM

Eiropas Voyager migliniekos to micīšu priekšā nav, bet pats lukturis savādāks ar izkliedētāju stikliņā (tipa cauri spuldzīti neredz). Katram lukturim jādara savs darbs. Ja miglinieki spēj aizstāt tālos, tad kaut kas īsti kārtībā nav.
Man kādreiz ir licies, ka varētu pasūtīt tālāk noteikumus un ielikt migliniekos riktīgi dzeltenos (3000K) ksenonus un lietot tikai kopā ar tālajām gaismām, iespējams (dzeltenās krāsas dēļ) arī miglā. Nav pretī braucošo, nav ko apžilbināt un dzeltenā krāsa pati par sevi mazāk žilbina.
Jāatzīst, kopš nedaudz lukturus uzpulēju, šķiet naktī apgaismo jau pieņemami.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Nezinu ka eirpopas variantam bet amerikanim 98-00 tie miglinieki ir pilniigie mesli spiid viskautkur tikai ne tur kur vajag vini vairak nnoder tikai ka dienasgaitas lukturi : izgaismo 3 metri prieksa auto + veel koku galotnes un tad kad es vel ieraudziju ka vinos stav ieksha 38W spuldzes tad man vispar uznaca histeriski smiekli

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "
Nezinu ka eirpopas variantam bet amerikanim 98-00 tie miglinieki ir pilniigie mesli spiid viskautkur tikai ne tur kur vajag vini vairak nnoder tikai ka dienasgaitas lukturi : izgaismo 3 metri prieksa auto + veel koku galotnes un tad kad es vel ieraudziju ka vinos stav ieksha 38W spuldzes tad man vispar uznaca histeriski smiekli
"
šo var viegli ustaisīt no amīša miglas. jekšā hella 8) http://content8-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/09-12-2008-2/qqq.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Paldies ! ;) sito parbuves variantu biju jau redzejis ariii neslikta ideja

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online