Spuldzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes

Lapas: [1] 2
Spuldzes ( 2833 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Varbūt kādam liksies stulbs jautājums, bet tomēr- manējam lampas ir ar vienu spuldzīti gan tuvajiem, gan tālajiem. Un spuldzīte ir uzreiz ar plastmasas šteķeri. Jautājums- iet tikai tādas spuldzes ar to plastmasu vai ir kādi varianti? Vai bez pārveidošanas nekā? Man ir oriģinālās Sylvania, kādas esat likuši šo spuldzīšu vietā un varbūt kādam ir izdevies dabūt labāku gaismu.
Un vēl pirms tam man bija VW Passat, bija viņam miglas lukturi. Lukturos bija tāds štrunts, Voyagerim arī tāds ir, no spuldzītes gaisma spīd viņā, bet no viņa uz reflektoru un attiecīgi tad uz ceļa. Tātad Passātam vienam lukturim bija tas sūds, otram nē. Un tas lukturis, kuram tas nebija, spīdēja labāk. Pēc tam norāvu arī otram un gaisma bija laba. Voyagera lukturiem tos sūdus nez varētu noraut un vai būtu jēga? Ceru sapratāt par ko runa.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tas šrunts ir domats lai spūldze nežilbinatu citus braucejus. par to nahrenizēšānu tev pašam vajadzētu kko izraut

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

kuklandex

286 ziņas

PM

ja nemaldos tad tas tevis nosauktais štrunts neļauj lukturim spīdēt kur pagadās tai skaitā ari pretīmbraucošam acīs

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Archebalds

131 ziņas

PM

PASSATizhi: "
tas šrunts ir domats lai spūldze nežilbinatu citus braucejus. par to nahrenizēšānu tev pašam vajadzētu kko izraut
"

Labi, labi pierunāji! Draudi iedarbojās, nevajag man neko raut un es ar neko neraušu.
Nebiju iedomājies, ka tā gaisma paliks tik labāka

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG

198 ziņas

PM

Bet vai ar noņemtu micīti tie miglas lukturi joprojām deva gaismmas kūli kā migliniekiem pienākas?

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

IlmarsG: "
Bet vai ar noņemtu micīti tie miglas lukturi joprojām deva gaismmas kūli kā migliniekiem pienākas?
"

Nu to, ka vienam tā micīte ir un otram nav pamanīju tikai tad, kad viens miglinieks sabučojās ar akmeni. Mainot stikliņu sasistajam, nomainīju arī otru. Saliku un kad ieslēdzu, tas, kuram tās micītes nebija spīdēja labāk, ķēra arī ceļa malu(labo pusi). Izjaucu atkal un norāvu to štruntu arī otram un gaisma bija ideāla. Tālos man nemaz neprasījās naktī un žilbināt toč nevienu nežilbināja.
Nebūtu tā jāčakarējas, jāņem nost lukturim stikls, lai to mici dabūtu nost. Pamēģinātu arī džerim tādu joku.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Archebalds: "
IlmarsG: "
"

Nu to, ka vienam tā micīte ir un otram nav pamanīju tikai tad, kad viens miglinieks sabučojās ar akmeni. Mainot stikliņu sasistajam, nomainīju arī otru. Saliku un kad ieslēdzu, tas, kuram tās micītes nebija spīdēja labāk, ķēra arī ceļa malu(labo pusi). Izjaucu atkal un norāvu to štruntu arī otram un gaisma bija ideāla. Tālos man nemaz neprasījās naktī un žilbināt toč nevienu nežilbināja.
Nebūtu tā jāčakarējas, jāņem nost lukturim stikls, lai to mici dabūtu nost. Pamēģinātu arī džerim tādu joku.
"

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

98g džerim,miglās nav nekādu bleķīšu staru laušanai...nesen tīrīju un pulēju.
Kāds ir mēģinājis atjaunot reflektora hromkrāsu?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Spuldzes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online