Kas tas par bloku » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kas tas par bloku

Lapas: [1] 2
Kas tas par bloku ( 3925 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Labdien!
Vakar pēc automazgātavas apmeklēšanas auto momentā sāk gļukot, atkal apgriezieni sāk kāpt augšā un grūti pabraukt, jo kārba slēdzas ar rāvieniem. Ūdens kaut kur taisa īso.
Noņēmu logu tīrītāju plastmasu - tur viss ok un ūdens notekas nav aizaugušas un ūdens smuki notek.
Tad noņemot kreiso riepu un plastmasas paspārnu iztaustīju visus štekerus - visi iekšā sausi. Tad turpat zem tā kreisā paspārna ieraudzīju tādu bloku pieskrūvētu pie sieniņas, kur pienāk kaudze ar vadiem un šis bloks gan izskatījās tāds labi parūsējis un neveselīgs. KAS TAS IR PAR BLOKU?
Žēl, bet nenofočēju. Varbūt kāds zina par ko runāju.

Kur vēl var ūdens nokļūt un veidot īso?
Kad viss nožūst - viss turpina strādāt nevainojami!

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

andrejsje

192 ziņas

PM

ka tik tas nav tas pats kārbas bloks.

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

Es domāju, ka nē, jo tas kārbas blok ir pie kārbas.

Atbildēt uz šo ziņu

shefinsh

386 ziņas

PM

roliksr: "
man ir liidziiga vaina, biju iebraucis kaarbu sevisaa un vinji teica ka zem kreisaa spaarna ir kautkadsta bloks un tur absorvee kontakti un var kaarba glukot un krist avaarijas rezhiima. wiitaa da waize man ir tad ka ir lietus, mawiina ziivo savu dziivi, centraalaa atsleega to sleedzas ciet to valaa, pa laikam kaarba iekriit avaarijas rezhiimaa
"

Jā, ļoti līdzīga situācija - lietus līst un auto gļuko!

Bet kas tas diez ir par bloku? Kārbas solenoīda bloks ir pie kārbas, kas tad šis ir?

Atbildēt uz šo ziņu

roliksr

14 ziņas

PM

man ir liidziiga vaina, biju iebraucis kaarbu sevisaa un vinji teica ka zem kreisaa spaarna ir kautkadsta bloks un tur absorvee kontakti un var kaarba glukot un krist avaarijas rezhiima. wiitaa da waize man ir tad ka ir lietus, mawiina ziivo savu dziivi, centraalaa atsleega to sleedzas ciet to valaa, pa laikam kaarba iekriit avaarijas rezhiimaa

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Grand Woyager 3.3

ibiodizels

695 ziņas

PM

Pie kārbas skaitās releju bloks,vadības bloks atrodas kreisajā pusē pie spārna.
Cik tā novērots...džerim ļoti bieži sametās zaļais kontaktos >:(manējam arī gāja avārijas režīmā...nebij kontakta ātruma datčikā.

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

Kur slēpjas tas ātruma dačiks?

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

No prikšas,labajā pusē,blakus ātrumu pārslēdzēj svirai.
Nesen runājām,čoma čoms bij ilgi čakarējies ar releju bloka vadiem,kautkur stekerim virspusē bij zaļais.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kas tas par bloku
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online