dīvainā nelekšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dīvainā nelekšana

Lapas: 1 [2] 3
dīvainā nelekšana ( 5433 )
alien

408 ziņas

PM

un mani nepamet nojauta ka tā drīzāk ir kāda elektriska vaina, jo citreiz pielec uzreiz. Visa šī problēma ir tikai pilnīgi aukstam.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

anzen

54 ziņas

PM

alien: "
nu vo šovakar pie darba atkal neleca. ilgi grieza bet neleca. tad vairākas reizes takā uz viena un tad pieleca tā negribīgi un ..tad viss ok. Par sprauslām vai sūkni es nezinu, jo tad kad pieleca tad izlaida tādu ritīgu mākoni likās ka dzīvu selerku, gandrīz garša mutē bija. normāli pielaizot neiznaak neviens duminš. Takā degvielu skiet padod.
"

[font=verdana]Man jau liekas kad sprausla vainīga, drīz tu viņu vispār nepielaidīsi, tikai uzvelkot[/font] (pazīstama situācija)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

alien

408 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
Nu zāģējot jau tā degviela tiek smidzināta sākot no ieplūdes un tiek aizpūsta izpūtējā - loģiski ka tev tur dūmu aizsegs,kad beidzot pielec. Par ko brīnies?
Reiz man bērnībā bij gadījums Toyota Hiace dīzels neleca un viss. Izrādījās bija vads nokritis no elektromagnētiskā vārsta kas paredzēts slāpēšanai
Bet diez vai tas ir šis gadījums, bet tomēr elektroniska nelekšana
"

nu vo es jau saku ka degvielu liekas smidzina.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

un vēl man ir imobilaizers. tas nevar cakarēties? nu bet tad jau laikam butu pofig silts vai auksts.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

rīt no rīta pamēginasu uz kvēlsvecēm pa taisno salaist lai šo versiju izslēgtu vai arī apstiprinātu cerams , jo pienemu ka kvelsvecu relejs ir lētāks nekā sūknis vai sprauslas. un vēl kur tas relejs atrodas? tā arī nav izdevies atrast. Itkā būtu jābut ar apzīmejumu GLOW. bet nav nekur.

Atbildēt uz šo ziņu

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Nu zāģējot jau tā degviela tiek smidzināta sākot no ieplūdes un tiek aizpūsta izpūtējā - loģiski ka tev tur dūmu aizsegs,kad beidzot pielec. Par ko brīnies?
Reiz man bērnībā bij gadījums Toyota Hiace dīzels neleca un viss. Izrādījās bija vads nokritis no elektromagnētiskā vārsta kas paredzēts slāpēšanai
Bet diez vai tas ir šis gadījums, bet tomēr elektroniska nelekšana

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

alien

408 ziņas

PM

nu re - pamēginājām tiko visas 4 sveces pa tiešo pie aķa. un lec uz cirtiena kā kādreiz. tad jau nepienāk isti strāva. ko darīt? ganjau jājauc visa provodka kur tie kvelsvecu vadi aiziet. un jaskataās kur varētu pazust.

Atbildēt uz šo ziņu

ibiodizels

695 ziņas

PM

Pieliec parasto lampiņu pie kvēlsveču vada .

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » dīvainā nelekšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online