Auto pulesana, lukturu pulesana. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Auto pulesana, lukturu pulesana.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
Auto pulesana, lukturu pulesana. ( 9094 )
chaliss

50 ziņas

PM

kartess , ja tu ar taadaam lietaam njemies , iesaki kaadu labu pastu ar ko vareetu izpuleet mazos skraapeejumus no kraasas . Peejami jau ir visaadi briinumi , bet parasti 70% no visa taa piedaavaajuma nedarbojas . Negribas izmest naudu ekspermenteejot ;)

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

dodgec

132 ziņas

PM

Vakar pamēģināju priekšējos lukturus(plastmasa) pulēt.Eksperimenta kārtā,nelielu laukumu.Slīppapīrs 800,tad 1200,tad 2500 (visi papīri ar ūdeni),tad zobu pasta(līdz glancei neizslīpējās),tad Turtle Wax metallic color restored(vēl caurspīdīgāku prasās).Viss pasākums 5.min.Secinājums.Vajadzēs laikam kautkādu pulējamo pastu tomēr nopirkt.Help-KĀDU?Kopumā,saplaisājušo dzeltenumu noņem labi.Dabūšu slīpējamo pastu būs smuki.Atradīšu īsto,kas strādā, noziņošu.Katrā ziņā Teh.Apsakatē,vairs neteiks-man jūsu lukturi ne īpaši patīk...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

saplaisājušais dzeltenums ir rūpnīsas cietinatā laka. kad to noņem, tad lukturis būs japulē 2 reiz gadā. tiem dodgiem tam depo jau piedavā jaunus par sakarīgu summu. neredzu jegu kko pulēt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

dodgec

132 ziņas

PM

Pulēšana nav grūts pasākums,ja vajadzēs 2x gadā,neredzu jēgu to nedarīt ;)

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

nu jau būs gads riņķī kopš uzpulēju lukturus - nedomāju ka prasītos atkārtot procesu. Nobraukti ikdienā kādi 20k km.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

dodgec

132 ziņas

PM

Pulēšana ir tomēr vienkāršs pasākums.Izcenojums šāds-Depo nopērk slīppapīru 1500,2000(0,29 eur loksne).Fleksim pulējamo švammi,porolona(5,28).Uz 125 mierīgi der 150 mm švamme!!Izlejamā pasta-Biķernieku ielas (kautkur pa vidu) autokrāsu veikalā.Ap 2,50- 50 gr.Pietiek atliektiem galiem.
Lukturi sākumā ar slapjo slīppapīru,dzeltenuma,lakas noņemšanai man prasīja 10 min.Tad nosusina,uzsmērē pastu un ar ripu klāt,lēnos apgriezienus gan vajag ieregulēt fleksim.Spīdums,glance parādās uzreiz,nav lukturis stundu jāmoca.Viss.Pusstundā abi lukturi pa pirmo. Varbūt iedrošināšu kādu ķerties klāt pašam.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Nez vai kuram katram mājās ir leņķa slīpmašīna ar regulējamien ātrumiem. Man ar rokām pulējot 1h uz 2 lukturiem pagāja.

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

sando2008: "Nez vai kuram katram mājās ir leņķa slīpmašīna ar regulējamien ātrumiem. Man ar rokām pulējot 1h uz 2 lukturiem pagāja."

Pulēšana līdz ~ uz gadu. ja uzklātu īpašo laku, varbūt ilgāk. Problēma, ka plastmasā parādās mikroplaisiņas (no vecuma), un tās jau izpulēt vairs nevar. būtu vērts nomainīt lukturu "stiklus", bet tos jau atsevišķi laikam nekur netirgo.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Auto pulesana, lukturu pulesana.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online