Auto pulesana, lukturu pulesana. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Auto pulesana, lukturu pulesana.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
Auto pulesana, lukturu pulesana. ( 9096 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Andris.: "Par kādu pastu jūs runājat? Esmu arī sapircis smilšpapīru un bezkrāsainu laku ko beigās uzpūst. Tajā video ko es skatījos nekāda pulēšanas pasta netika izmantota, ūdens un smalkāku smilšpapīru. "
Visparastakaa autokrasas pulejama pasta. Slipeju lukturi ar 800 papiru un udeni ,slipejam kartigi nav ko baidities jo stikls ir beizs , slipejam tik ilgi kamer tas kas tur nak nost ir balta krasaa nevis dzeltanaa talak parslipejam ar 2000 papiru un tad pulejam ar flexi vai pueljamo aparatu un pastu, pastu nemem vissmalkako.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

A un veel taas scietamaas mikroplaisas patiesiba ir tikai tani virskartaa kas uzaug uz stikla no saules vismaz (USA) luktoriem noteikti,tas var izslipeet ar veel rupjaku papiru pirms sliipe visu lukturi.

Atbildēt uz šo ziņu

laaga

58 ziņas

PM

Sveiciens! Nepieciešams bopulēt lukturus, lai kaut nedaudz uzlabotu redzamību tumšajā laikā. Kur varat ieteikt? Kam būtu jāpievērš uzmanība? Redzu, ka ir dažādi viedokļi par to, vai tikai jāpulē, vai arī jāpārklāj ar laku utt. Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Lai lukturi nedzeltētu, vajag tos (tāpat kā visu auto, lai nerūsētu) laiku pa laikam ievaskot ar autovasku.

Atbildēt uz šo ziņu
laaga

58 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Lai lukturi nedzeltētu, vajag tos (tāpat kā visu auto, lai nerūsētu) laiku pa laikam ievaskot ar autovasku."

Tas labi, vizuālais šobrīd otrā plānā, mani vairāk interesē kā maksimizēt gaismu spēju, un cik saprotu stiklu nopulēšana varētu kaut nedaudz to uzlabot.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Iesākumā var kaut ar vilnas lupatiņu un zobu pastu, bet ar to visdrīzāk būs par maz.
Auto un lukturu vaskošana nav tikai vizuālajam izskatam. Ja gribi labu redzamību, novērtē arī priekšējā stikla stāvokli.

CV 1998.g. 2.5 TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

laaga: "

Tas labi, vizuālais šobrīd otrā plānā, mani vairāk interesē kā maksimizēt gaismu spēju, un cik saprotu stiklu nopulēšana varētu kaut nedaudz to uzlabot. "

Liec jaunus lukturus ta pulesana ir uz paris menesiem.. es sev puleju katru gadu pats jo man tas neko nemaksa, ja par to kadam vel jamaksa tad nav jega, jaliek jauni lukturi.

Atbildēt uz šo ziņu

laaga

58 ziņas

PM

Ezis2: " Liec jaunus lukturus ta pulesana ir uz paris menesiem.. es sev puleju katru gadu pats jo man tas neko nemaksa, ja par to kadam vel jamaksa tad nav jega, jaliek jauni lukturi."

Arī variants. Aptuveni cenas? Kur meklēt? Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » Auto pulesana, lukturu pulesana.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online