Gaisma » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
Gaisma ( 4035 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

no jaudīgakam lampām jēga naebūs

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ieliku dodžam asv ceļiem paredzētās spuldzes 100/80wbij jau gan krietni gaišāks.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "
Ieliku dodžam asv ceļiem paredzētās spuldzes 100/80wbij jau gan krietni gaišāks.
"

Kapec bija ? lauj minesu sadega reflektori ? un finalaa tikuntaa japeerk jauni lukturi ;) veel taas +100 utt lampas obligati jalaiz caur releju savadak sleedzis sadeg ! un darba muuzs vinam tik iis ka nauads zinaa sanaak tas pats kas uzreiz nopirkt hrenonu kursh deg 3000 stundas.
Tam visam sen jau ir iziets cauri tiesa gan uz citiem auto ne džera bet kada starpiba fiziku neapmanisi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tak ir jau releji visam origināli. slēdzis komutē vājstrāvas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Slēdzis nesadega un par reflektoriem nez...Pirku pa 5$gab ziņkāres pēc,lai redzētu kāds rezultāts.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
tak ir jau releji visam origināli. slēdzis komutē vājstrāvas
"

konkretajam auto es nez ! man nav buijusi vajadziba tur liist un vispar man pa 5 gadi vienigais kas ir nospradzis no elektronikas ir egr vartsa solenoids un tas peckas ventilatora rezistors.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

alien

408 ziņas

PM

man jau liekas ka mani plastmasnieki stikli toč izkustu ja butu vairak par 60w. Vini jau tagad taadi dīvaini ir. :o

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ibiodizels

695 ziņas

PM

plastmasnieki bojājas no ārpuses,tiko biju izjaucis un pulēju.Sadegt no jaudīgākām spuldzēm varētu reflektora vidus-tuvāk spuldzei...varbūt.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Gaisma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online