pretrūsas apstrāde » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » pretrūsas apstrāde

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
pretrūsas apstrāde ( 16838 )
LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Man arī nācās parunāties ar Krown pārstāvjiem un es noskaidroju ka tā apstrāde ir jāveic katru gadu.
Cik tad viņa ir noturīga, grūti pateikt.
Tā ka domājam paši. Viss atkarīgs no līdzekļu piejamības.

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es kad uzinaju ka ta apstrade javeic katru gadu tad sapratu ka tas ir tirakais marketinga triks tas krown sitais protrams mans subjektivais viedoklis zinu vienu veci kursh katru rudeni savai 94 gada mazdai nopuus visu apakshu ar petroleju : teikshu ka ir efekts ir :o takaa domajiet pasi ....

Un kas atiecas uz caurumiem londzeronos tad taas ir ventilacijas un nevajag vinas taisit ciet ! jo jebkura slektaa metala telpaa rodas kondensaats un vinam arii ir no turienes ir araa jaatiek

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

88 lati gada jau būtu pieņemama summa, ja tas reāli darbojas. Cik vispār ātri dzeris sapūst, ja piemēram ir nedaudz rūsas. Tur jau tā lieta, ka negribas tīrīt, to rūsu, jo tiks sačakarēts arī cinkojums. Ja tomēr notīra, tad pēc visām gruntēšanām jānokrāso visa detaļa, pats to nevaru veikt, jo nav ne iemaņu, ne iekārtu, kas tāpat galu beigās nav lēti. Man piemēram volvo v70 pāris vietās bija rūsu, 2 gadu laikā cik braucu nekas īpaši nemainījās. Varbūt ar dzeri arī nav vērts iespringt?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Emigrants

203 ziņas

PM

ID: "
Grūti pateikt, manējam pie aizmugurējās arkas ir atsista krāsa divlatnieka lielumā, divus gadus stāv tas pleķis balts un nekāda rūsa vēl nemetas. Apakšā tajās vietās kur ir apskrāpēts, piemēram domkrata vietas vai kur ir pa kalniem braucot ir kādam lielākam akmenim pāršļūkts uz vēdera, tur ir virspusēja rūsiņa, bet viņa ir tikai skrāpējumos, tālāk viņa neizplatās. Aizmugurējā vāka mala iekšpusē ir sarūsējusi. Manējam tas arī viss, tapēc es parasti brīnos kad kāds stāsta par sapuvušiem vojageriem. Kolēģis meklēja nopirkt, teica ka esot gadijies apskatīt pāris eksemplārus ar caurumiem arkās un sliekšņos.
"
Es kautkur biju lasijis, ka USA automobili rusee vairak par EU modeliem, itka apstrade ats6kiroties, vai tas ta ir pats neesmu ar to saskaries

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Grūti pateikt, manējam pie aizmugurējās arkas ir atsista krāsa divlatnieka lielumā, divus gadus stāv tas pleķis balts un nekāda rūsa vēl nemetas. Apakšā tajās vietās kur ir apskrāpēts, piemēram domkrata vietas vai kur ir pa kalniem braucot ir kādam lielākam akmenim pāršļūkts uz vēdera, tur ir virspusēja rūsiņa, bet viņa ir tikai skrāpējumos, tālāk viņa neizplatās. Aizmugurējā vāka mala iekšpusē ir sarūsējusi. Manējam tas arī viss, tapēc es parasti brīnos kad kāds stāsta par sapuvušiem vojageriem. Kolēģis meklēja nopirkt, teica ka esot gadijies apskatīt pāris eksemplārus ar caurumiem arkās un sliekšņos.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ID

847 ziņas

PM

Es arī tādu versiju biju dzirdējis, bet nu kaut kā man viņš nerūsē. Tai pašā laikā tikpat veci Nissan Primera un senča Mitsu Spacewagon jau ir vienos ielāpos. Arī citiem USA auto ar kuriem ir bijusi darīšana nav rūsējuši, vismaz kraisleri nē - Concorde, LHS, 300M, Sebring, vienīgi Visionam bija bagažnieka vāka mala aprūsējusi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

No USA nešķiltu auto neviens pār dīķi neved. Rūsē jau pamatā šķiltās vietas. Manam kolēgam nopirkās 97. gada plīmuts - sists no abiem sāniem. Sliekšņi izrūsējuši tā ka to vairs nav. Pakaļējas durves apakša arī protams, bet nu tas rūsē laikam visiem.

Bet par to pretrūsas apstrādi - man liekas ka nav jēga uzklāt da jeb kādu plēvi uz jau rūsējošas virsmas. Jaunam krāsojumam - protams. Visas krāsas (metāla aizsargkārtas) mikro plaisas aizvelk ciet. Sāls un mitrums netiek klāt. Katrā ziņa, ja kas ir rūsu jau dabūjis labāk tai vietai nepaliks, bet pārējam sliktāk nebūs.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu teiksim tā, īpaši tā kaste nepūst, kā opeļi, bet rūsē gan, tikai lēnām, ka nedzird nezinu kapēc bet katram trešajam rūsē kapota malas. pilnīgi visiem aprūsē apakša, pie tam šķietami nevaiīgās vietās, kur nekādu bojājumu nav uzrodas viegla virspusēja rūsa, kura var stavēt gadiem ilgi bez progressa. bremžu trubas gan norūsē pamatīgi pilnīgi visiem, pie gofrām no abs bloka. līdz par šķidruma noplūdei. abiem auto jau pārvilku visas trubas jaunas, no kapara. nu un protams klassika, pakaļas vāks, pilnīgi bez iemesla sāk uzpūsties valcējuma vieta.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » pretrūsas apstrāde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online