spidometra daciks » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » spidometra daciks

Lapas: [1] 2 3
spidometra daciks ( 4365 )
bundzins

36 ziņas

PM

varbut kads zin kur atrodas kantainajam dizelim spidometra daciks? jabut kaut kur pie karbas laikam?!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Jātiek zem mašīnas. No kārbas labajā pusē ir tāds pagarinājums kurā spraužas pusass. Tad tā pagarinājuma augšpusē ir apaļš dačiks ar garenu štekeri.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Ranger

181 ziņas

PM

Varbūt var arī pateikt kur atrodas 98g tovnam tas ātruma datčiks?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ranger

181 ziņas

PM

Datčikus atradu, varbūt kāds gudrs cilvēks var pateikt kurais sūta signālu uz spidometru?
Input vai output speed sensor?
Man te, kad auto tā kārtīgi pabraucis,stāvot pie luksafora spidometra bultiņa lēkā brīžiem pat līdz galam. Uzsākot braukt brīžiem raustās auto pāris reizes pat noslāpa.

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ranger: "Datčikus atradu, varbūt kāds gudrs cilvēks var pateikt kurais sūta signālu uz spidometru?
Input vai output speed sensor?
Man te, kad auto tā kārtīgi pabraucis,stāvot pie luksafora spidometra bultiņa lēkā brīžiem pat līdz galam. Uzsākot braukt brīžiem raustās auto pāris reizes pat noslāpa.
"

Ja tev ir jau panelis,kur cipari indicējas elektroniski,tad neviens datčiks tur ne ko pa taisno nesūta -datčiki sūda datus uz kompi-kompis pa CAN maģistāli visu paneļa
datus strīpā vienā pakā, spidometru ieskaitot.

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Man panelis ne ar ko neatšķiras no citiem 96-00 voyageriem elektrniskie cipari ir tikai odometram un tur kur rāda PRND3L

Atbildēt uz šo ziņu

Gofiks

13 ziņas

PM

Sveicināti ! Nesen iegādajos džeri 2.8 crd 2007g. un pamanīju ka spidometrs rāda pavisam nepareizi, par kādiem aptuveni 15km/h mazāk kā ir patiesībā. mērīju pēc waze. Kur sākt skatīties problēmu ?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "Man panelis ne ar ko neatšķiras no citiem 96-00 voyageriem elektrniskie cipari ir tikai odometram un tur kur rāda PRND3L"
Tas nemaina lietas butibu, ir taa ka Tigeris rakstija, pa taisno uz paneli nekas netiek sutits ;) drizak tev tur parasta tradicionala kaite, lodejumi plates shtekeri.Var mierigi pats parlodet youtube ir vidiki par to kas tur jalode.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » spidometra daciks
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online