Airbag lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa

Lapas: 1 [2] 3 4
Airbag lampiņa ( 7101 )
LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Tā arī pēc visa stāstītā izklausās ka,
ja kompi nelaiž iekšā tad čakarējot ir vai nu kautkas salaists uz īso vai nosvilināts airbaga modulis.

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

anzen

54 ziņas

PM

LEDUSLAACIS: "
Tā arī pēc visa stāstītā izklausās ka,
ja kompi nelaiž iekšā tad čakarējot ir vai nu kautkas salaists uz īso vai nosvilināts airbaga modulis.
"

[font=verdana]Kur tas airbaga modulis atrodas? man ir 2002 gada.
Tā man tas GrosAuto elektriķis teica kad viņiem nākot kaut kur atsevišķi drošinātāji no pārējiem, bet nezinot kur[/font]

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Insekc1

144 ziņas

PM

Nu manam '05 g. autiņam Airbag modulis atrodas zem viduskonoles, pa labi no vadītāja labās pēdas. Noņemot plastmasas apšuvumu tiek klāt. Izsprāgstot airbagam dažreiz nobeidas arī šis modulis. Man tā bija, jo auto nāca no U$ aukciona pēc nošķilšanas. Nomainīju airbagu un nācās arī moduli TC Motorā iegādāt. Nebija tik traki dārgs - desmitos latu. Drošinātāju gan pie moduļa nav, tie ir tikai drošinātāju blokā.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

9977

131 ziņas

PM

Es vēl ieteiktu paskatīties vadus, kas nāk no drošības jostas piesprādzēšanas mehānisma.
Bijuši gadījumi, kad vadi, kas nāk no mehānisma pa grīdu ir pārrīvēti.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

anzen

54 ziņas

PM

Insekc1: "
Nu manam '05 g. autiņam Airbag modulis atrodas zem viduskonoles, pa labi no vadītāja labās pēdas. Noņemot plastmasas apšuvumu tiek klāt. Izsprāgstot airbagam dažreiz nobeidas arī šis modulis. Man tā bija, jo auto nāca no U$ aukciona pēc nošķilšanas. Nomainīju airbagu un nācās arī moduli TC Motorā iegādāt. Nebija tik traki dārgs - desmitos latu. Drošinātāju gan pie moduļa nav, tie ir tikai drošinātāju blokā.
"

[font=verdana]Vot jā, mēģināšu nomainīt to moduli skatīšos ko viņš tad teiks, šitas izskatās daudz maz ticamāks kad ir pievainas.[/font]
[font=verdana]Ar vadiem tur ir kārtība, pirms man nesalaida tur kaut ko uz īso man viss bija kārtībā un kompis nelaiž tikai airbag nodalījuma visur citur var ielīst bez problēmām, tātad pievainas ir tikai tas, kas ir tieši saistīts ar airbagu, jālūko būs to moduli.
Kur es viņu te Norvēģijā varētu dabūt? [/font]

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Insekc1

144 ziņas

PM

Airbag moduli vari nopirkt arī ebay:
http://www.ebay.com/itm/03-CARAVAN-CHASSIS-AIR-BAG-MODULE-/260912805686?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AChrysler%7CModel%3ATown+%26+Country&hash=item3cbf9d7736&vxp=mtr#ht_2408wt_905

http://www.ebay.de/itm/Airbag-Steuergerat-Chrysler-Voyager-III-Bj-05-245-/390295696900?pt=DE_Autoteile&hash=item5adf6fb604#ht_3068wt_921

Tikai vispirms apskaties, kāds Tev ir. Nezinu vai Eiropas dīzeļiem ir tāds pats kā U$ benzīnniekiem.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

Ezis2

1676 ziņas

PM

anzen: "
"

[font=verdana]Vot jā, mēģināšu nomainīt to moduli skatīšos ko viņš tad teiks, šitas izskatās daudz maz ticamāks kad ir pievainas.[/font]
[font=verdana]Ar vadiem tur ir kārtība, pirms man nesalaida tur kaut ko uz īso man viss bija kārtībā un kompis nelaiž tikai airbag nodalījuma visur citur var ielīst bez problēmām, tātad pievainas ir tikai tas, kas ir tieši saistīts ar airbagu, jālūko būs to moduli.

"

Norge tu vari meginat dabut to kompi iestade kas saucas " BilXtra " katraa puslidz liela pilsetaa tas autodetalu veicis ir ;) es savam pie viniem udens sukni sutiju bail bija uz Lv ar graboshu braukt un izmaksajaman vinsh 750 nokus ;) ap ~65 ls man vini to suukni sagadaja kadas 4 dienas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

anzen

54 ziņas

PM

Ezis2: "
anzen: "
"

"

Norge tu vari meginat dabut to kompi iestade kas saucas " BilXtra " katraa puslidz liela pilsetaa tas autodetalu veicis ir ;) es savam pie viniem udens sukni sutiju bail bija uz Lv ar graboshu braukt un izmaksajaman vinsh 750 nokus ;) ap ~65 ls man vini to suukni sagadaja kadas 4 dienas.
"

[font=verdana]Paldies par info, šodien pavizināšos un paskatīšos vai tāds - BilXtra kaut kur ir ;)
Ja nē tad naksies paciesties pārus mēnešus lidz tikšu LV tur jau točna dabūšu, es ļoti ceru kad tā būs tā vaina, jo man tā gaismiņa panelī un skaņas signāls jau sēž aknās >
Liekas tāds sīkumiņš, bet nu pat elektriķi netiek galā, viss jadara pašam [/font]

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online