Airbag lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa

Lapas: 1 2 3 [4]
Airbag lampiņa ( 7102 )
anzen

54 ziņas

PM

Atkal abloms, nomainīju airbaga moduli un bez izmaiņām
Kompis nelaiž sistēmā iekšā, lampiņa ar visu skaņas signālu spēlē man uz nerviem

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

InsekC

377 ziņas

PM

anzen: "Atkal abloms, nomainīju airbaga moduli un bez izmaiņām
Kompis nelaiž sistēmā iekšā, lampiņa ar visu skaņas signālu spēlē man uz nerviem
"

"Kompis nelaiž sistēmā iekšā" - tā par šito konkrētāk.
Pie Airbagiem un ABS var grābstīties tikai ar DRB parikti un tādi verķi Latvijā ir tikai dažiem kantoriem. Mana gada autiņiem (kad meklēju) bija tikai 2 vietās - TC Motors un AmerikasAuto. Tagad varētu būt vairāki. Kurā servisā ar kādu verķi netika klāt?
Ja domā amatieru OBDII, tad aizmirsti par Airbagiem un ABS.
Vai airbagus, siksnu patronas un sēdekļa devēju esi pārmērījis (ar visiem vadiem) pie AirbagModuļa?

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

anzen

54 ziņas

PM

InsekC: "

"Kompis nelaiž sistēmā iekšā" - tā par šito konkrētāk.
Pie Airbagiem un ABS var grābstīties tikai ar DRB parikti un tādi verķi Latvijā ir tikai dažiem kantoriem. Mana gada autiņiem (kad meklēju) bija tikai 2 vietās - TC Motors un AmerikasAuto. Tagad varētu būt vairāki. Kurā servisā ar kādu verķi netika klāt?
Ja domā amatieru OBDII, tad aizmirsti par Airbagiem un ABS.
Vai airbagus, siksnu patronas un sēdekļa devēju esi pārmērījis (ar visiem vadiem) pie AirbagModuļa?
"

Serviss Liepājā "3k Auto" loku iela 4, liekas viņam ir Bosh kompis.
Pieliekot to moduli kā jau teicu rezultāts bez izmaiņām, sākam čekot to štekeri kas pienāk pie moduļa un izrādās kad nemaz nepienāk strāva, sarkanajos vados jabūt strāva, man tur nekāda dzīvības pazīmes
Vai kāds zin kur dabūt moduļa strāves pievades shēmu? priekš Voyager 2002g. 2.5CRD

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online