Airbag lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa

Lapas: 1 2 [3] 4
Airbag lampiņa ( 7102 )
anzen

54 ziņas

PM

Insekc1: "Nu manam '05 g. autiņam Airbag modulis atrodas zem viduskonoles, pa labi no vadītāja labās pēdas. Noņemot plastmasas apšuvumu tiek klāt. Izsprāgstot airbagam dažreiz nobeidas arī šis modulis. Man tā bija, jo auto nāca no U$ aukciona pēc nošķilšanas. Nomainīju airbagu un nācās arī moduli TC Motorā iegādāt. Nebija tik traki dārgs - desmitos latu. Drošinātāju gan pie moduļa nav, tie ir tikai drošinātāju blokā."

Esmu ticis lidz LV, taisnā cēļā no prāmja braucu uz Chrysler centru, krastmalā pēc Airbaga moduļa, kad man skaistā dāma kas apkalpoja pateica cenu par moduli manas aces divas reizes platākas kļuva (480Ls). Protams nepaņēmu, bet pēc desmitos latos te ne izskatās

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

InsekC

377 ziņas

PM

anzen: "

Esmu ticis lidz LV, taisnā cēļā no prāmja braucu uz Chrysler centru, krastmalā pēc Airbaga moduļa, kad man skaistā dāma kas apkalpoja pateica cenu par moduli manas aces divas reizes platākas kļuva (480Ls). Protams nepaņēmu, bet pēc desmitos latos te ne izskatās "

Hmm, tā cena tiešām ir par Airbag moduli (kontrolieri), jeb par pašu airbagu?
Mans modulis izskatās tā:
http://www.ebay.com/itm/05-Dodge-Caravan-Town-Country-Air-Bag-Module-Computer-ECM-2005-455-/110777142804?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19cad50e14&vxp=mtr

Parakājos savā automapītē un atradu, ka tas maksāja 73 Ls, oriģinālais MOPAR. Tas ir bez nekādām atlaidēm, tadad jau vecākiem auto daļām dos atlaidi, būs lētāk.

Bet tas jau "amerikas" benzīnniekiem. Eiropas dīzeļiem varētu tā detaļa arī būt no zelta.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

anzen

54 ziņas

PM

InsekC: "

Hmm, tā cena tiešām ir par Airbag moduli (kontrolieri), jeb par pašu airbagu?
Mans modulis izskatās tā:
http://www.ebay.com/itm/05-Dodge-Caravan-Town-Country-Air-Bag-Module-Computer-ECM-2005-455-/110777142804?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19cad50e14&vxp=mtr

Parakājos savā automapītē un atradu, ka tas maksāja 73 Ls, oriģinālais MOPAR. Tas ir bez nekādām atlaidēm, tadad jau vecākiem auto daļām dos atlaidi, būs lētāk.

Bet tas jau "amerikas" benzīnniekiem. Eiropas dīzeļiem varētu tā detaļa arī būt no zelta.

"

Ja ja tieši par aibag moduli, es viņai divas reizes pārprasīju, jo neticēju kad tāda cena var būt, ļoti cerēju kad viņa kaut ko sajaukusi, viņa parliecinoši kad tas ir tas īstais .

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

InsekC

377 ziņas

PM

anzen: "

Ja ja tieši par aibag moduli, es viņai divas reizes pārprasīju, jo neticēju kad tāda cena var būt, ļoti cerēju kad viņa kaut ko sajaukusi, viņa parliecinoši kad tas ir tas īstais . "

Apskaties to savu moduli, noraksti artikulu, paskatīsimies kuros auto tāds ir. Benzīnniekiem ebay.com ir pilns ar moduļiem 20-60 USD. Vācu ebay.de dīzeļu moduļiem cenas sākot no 46 EUR (ar piegādi). BET jāzin kādu vajag.

Atbildēt uz šo ziņu

anzen

54 ziņas

PM

InsekC: "

Apskaties to savu moduli, noraksti artikulu, paskatīsimies kuros auto tāds ir. Benzīnniekiem ebay.com ir pilns ar moduļiem 20-60 USD. Vācu ebay.de dīzeļu moduļiem cenas sākot no 46 EUR (ar piegādi). BET jāzin kādu vajag."

Tuvākas dienas noskrūvēšu to paneli un norakstīšu modelim artikuli (kodu) lai zināt konkrēti kādu vajag ;)
Tad padošu ziņu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

InsekC

377 ziņas

PM

Apskatījos ebay tirgotāju doto saderīgo auto sarakstus un tur rāda, ka mums ir vienādi, respektīvi 2001 - 2008 visiem motoriem vienādi airbag moduļi = 04748604AA. Un tieši tādu pirku TCMotorā oriģinālo, jaunu par 73 Ls. Apskaties, kāds tavā auto. Pamēģināšanai vari aizņemties no kāda cita busa. Tur darbs nomainīt - 10 min.

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

InsekC: "Apskatījos ebay tirgotāju doto saderīgo auto sarakstus un tur rāda, ka mums ir vienādi, respektīvi 2001 - 2008 visiem motoriem vienādi airbag moduļi = 04748604AA. Un tieši tādu pirku TCMotorā oriģinālo, jaunu par 73 Ls. Apskaties, kāds tavā auto. Pamēģināšanai vari aizņemties no kāda cita busa. Tur darbs nomainīt - 10 min."
ir no jaucama donora 2001gada-15ls,atrodas Tukumā,vedu pa ceļam uz Rīgu,Jūrmalu,t.29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

anzen

54 ziņas

PM

Jā manam tieši tāds moduļa kods ir, šodien noņēmu.

http://dl.dropbox.com/u/68978057/Airbag%20modulis

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online