Airbag lampiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa

Lapas: [1] 2 3 4
Airbag lampiņa ( 6498 )
anzen

54 ziņas

PM

[font=verdana]Vairs nezinu ko darīt, deg airbag lampiņa, bet drošības siksnas lampiņa nedeg, un pēc katras iedarbināšanās nosignalizē ar skaņu brīdinot, (bet pārējais viss strāda).
Man jau tāda naiva cerība bija kad pieslēgšu pie kompja un visu saregulēs, bet nekā lieta tāda ka kompis nelaiž iekšā airbagu sistēmā
Esmu nomainījis to saucamo šaibu (clockspring) zem stūres, bez izmaiņam pavelti tik nopirku.
Vedu pie auto elektriķiem neviens nevar saprast kur ko meklēt, pats štruntīgais tas ka caur kompi nevar ieiet airbag sistēmā, lai konstatētu kas par problēmām
HELP, tauta varbūt kāds var dot kādu lietderīgu info, kur ko meklēt?
[/font]

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

gaco

101 ziņas

PM

meklee Eriku uz avotu ielas visu sataisiis

Atbildēt uz šo ziņu
gaco

101 ziņas

PM

vajadzetu buut istajam 29413366

Atbildēt uz šo ziņu
anzen

54 ziņas

PM

gaco: "
meklee Eriku uz avotu ielas visu sataisiis
"

Kur Avotu iela?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

anzen

54 ziņas

PM

gaco: "
vajadzetu buut istajam 29413366
"

Tas ir Rīgā? Jautāju jo pats esmu no Liepājas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

kuklandex

286 ziņas

PM

opāāā, vēl viens Liepājnieks atklājies , kautkad aprīlī Liepājas bembisti atkal taisa boulinga turnīru starp autoklubiem, tad jau šogad mēs Liepājnieki varēsim voyagerclubu pārstāvēt gandrīzvai pilnā sastāvā, un kas zin varbūt atkal kādu medaļu noraut 8), bet par to vēlāk parunāsim. ja par tēmu tad varu ieteikt elektriķi Antero (26006255; 20354545) varbūt varēs palīdzēt. vēl ir no manas puses nepārbaudīts elektriķis, bet mūsu "shefinsh" ir pabijis pie tā un sakās ka šamais esot lāga elektrovecis (29515613). pamēģini un vēlāk iemet kādu ziņu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

anzen

54 ziņas

PM

kuklandex: "
opāāā, vēl viens Liepājnieks atklājies , kautkad aprīlī Liepājas bembisti atkal taisa boulinga turnīru starp autoklubiem, tad jau šogad mēs Liepājnieki varēsim voyagerclubu pārstāvēt gandrīzvai pilnā sastāvā, un kas zin varbūt atkal kādu medaļu noraut 8), bet par to vēlāk parunāsim. ja par tēmu tad varu ieteikt elektriķi Antero (26006255; 20354545) varbūt varēs palīdzēt. vēl ir no manas puses nepārbaudīts elektriķis, bet mūsu "shefinsh" ir pabijis pie tā un sakās ka šamais esot lāga elektrovecis (29515613). pamēģini un vēlāk iemet kādu ziņu ;)
"

[font=verdana]Sveiki, ja boilingu uzspēlēt nebūtu slikti, gribētos, bet man nesanāks pašlaik šinī brīdi esmu ārpus Latvijas ar visu Voyageri, vizinos pa Norvēģijas ceļiem atgriesties plānoju vasarā, ja tad kāds turnīrs protams dod ziņu

Liepāja pie elektriķiem esmu bijis GrosAuto, var teikt viņš man arī to šaizi sataisīja kaut kur salaida uz īso, un no tās reizes lampiņa deg, pa 10reizem gāja cauri visiem drošinātājiem un nekā, netiek skaidrība kur ko skatīt.
[color=red] Un tad vel biju Kapsētas iela tur tads krievs labs elektriķis tas arī pauri kasija un nevarēja saprast kāpēc kompis nelaiž iekša airbāg sistēmā.
Nu tā es jau gadrīz gadu braukāju ar degošu lampiņu panelī, aizlīmēju ar izeleni lai nespīd acīs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

onic

105 ziņas

PM

ja deg un nemirgo tad ir pilnīga pakaļā. jo airbagam jamirgo error kodu.
spidometra nev kārs errors? ar key error check?
grosam rēķins par airbag kompja pirkšanu un maiņu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Airbag lampiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online