centrālā atslēga » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » centrālā atslēga

Lapas: [1]
centrālā atslēga ( 3408 )
uldii12345

316 ziņas

PM

Sveiki

Nedarbojās centrālā atslēga vienās bīdāmajās durvīs. Izjaucu durvis, kontakts vietā, ar testeri pamērot nav barošanas ne pie aizslēgtas, ne atslēgtas uz vadiem. Skatos kur tie vadi ienāk salonā, bet nekur neredzu, durvis stiprinās 3 vietās, bet tur nekur vadus neredzu, ir doma, ka kaut kur pie ieejas salonā varbūt vads pārrīvējies. Ja visās pārrējās durvīs centrālā atslēga strādā, tad jau nevarētu būt vaina nekur citur ka tikai vadā?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

uldii12345

316 ziņas

PM

Nesmejies, tā jau domāju, ka kaut kur tie kontakti ir:) Bet vispār pats jau viņus atradu, man gan vainīgs ir kontakts durvīs, vienai kājiņai atsperīte nestrādā.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

durvju ailē ir divi konkakti, kas savienojas ar durvīm kad tās ir ciet. patīri tos.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Aivars355

26 ziņas

PM

Man ari ir kaut kas liidziigs !Es vienkarsi nekad nebiju par to aizdomajies ( par kontaktiem ) .Es parbaudu katru reiz durvis , un ja kas aizspeizhu no salona ar roku sledzi . Bet tas notiek tikai sledzot ar atslegu nevis ar pulti .

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

uldii12345

316 ziņas

PM

Durvīm jau ir vienalga ar ko tu viņas slēdz, vadītāja durvīs ir galvenā slēdzene, pārējam tikai 2 vadi un viņiem vienalga kā tu aizslēdz šofera durvis - ar pulti atslēgu, vai ar roku aizbīdi, viņi saņem impulsu un izmaina elektromagnēta stāvokli atkarībā kāda polaritāte. Tāpēc, ja dažreiz neslēdz - pārbaudi kontaktus. Uz stokas ir kontakti, bet durvīs ir divas kājiņas ar atsperi, man viena kājiņa vispār bija uz iekšu, pārbaudi vai tās kājiņas viegli staigā un neķeras.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

garfilds182

560 ziņas

PM

Sveiki! Man ar šodien sākās problēmas ar centrālo atslēgu. Tā sākusi dzīvot pati savu dzīvi. Slēdzas vaļā un ciet, kad grib. Brīžiem pilnīgi aizveras ciet širmis centralkai un sāk vaļā ciet taisīt bez apstājas.
kas varētu būt pa vainu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » centrālā atslēga
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online