Uz TA bez benjkjiem . » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Uz TA bez benjkjiem .

Lapas: [1] 2 3
Uz TA bez benjkjiem . ( 5302 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir jabūt visiem sēdekļiem kā pasē

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Aivars355

26 ziņas

PM

Sveiki ! Taisos brautkt uz skati , bet lieta tada ka zinamu apsverumu delj janjem ara videjas rindas benjkji . Ka tur ir , vai par to mani neizchakares ? Zinu ka kadreiz par to chakarejas ? :-

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

_atkal_es_

21 ziņas

PM

Nav obligati! Ja pase ir 7 sedvietas tad videjais var but iznemts! Tiko dzinu savu kantaino un tam ar pakalejais benkis nolikts pa vidu un reali ir 5 sedvietas. apjautajas gan kur parejie un es pateicu ka shkuni stav. Kadreiz par shito chakareja bet nu vairs neesot obligati. ja pase 5 sedvietas tad gan laikam jabut visam 5 sedvietam.

Atbildēt uz šo ziņu
CGV2003

67 ziņas

PM

Nu piesienas gan par tiem beņķiem.
Man viens paziņa pirs vairākiem gadiem nopirka VW Caravelle busu. Kad pirka tad bija tikai priekšējie sēdekļi. Šis pats sameklēja krēslus un iekombinēja iekšā lai viss būtu kārtīgi un varētu vēl cilvēki sasēsties. Visu laiku viss bija kārtībā un neko neteica. Bet pagājušo rudeni kad gāja TA čali paņēma pie dziesmas. Apskatīja ka beņķi ir nepieciešamajā skaitā bet pamanīja ka tie nav oriģinālie. Un čalim ielika 2 ka neatbilst oriģinālam. Tieši kuru punktu neatceros bet fakts tāds ka šis dabūja pirkt visus beņķus lai varētu izlaist atkārtotu TA.
Labi ka panesās diskusija. Man ar drīzumā būs TA jāiet un es pat nebūtu iedomājies ka jākrāmē iekšā visi beņķi. Tagad cerams atcerēšos.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

_atkal_es_

21 ziņas

PM

Par siksnam man ar piepisas ka nebllokejas! es ar ka duraks izjaucu visas 4 aizmugurejas, nu neko neatradu, beigas izradas ka vinas fiksejas tikai ja auto ir kustiba!

Atbildēt uz šo ziņu
CGV2003

67 ziņas

PM

Nu toreiz ar ta'm čalim piesējās par tiem beņķiem. Viņš saka kāpēc tad citus gadus neko neteica. Nu tjipa tad neesot neviens pamanījis. Viņš piedāvāja izmest tos beņķus tur pat pie CSDD aiz stūra. Nē tā arī nevarot jo tehniskajā esot rakstīts 8 vai 9 vietas un tātad tik arī beņķiem jābūt. Jo tehniskajā skaidri un gaiši rakstīts VIEGLAIS PASAŽIERU. Ja būtu Kravas pasažieru tad arī beņķi varot būt mazāk.
Fakts kā tāds ka čalis pagājušo gad lai izietu TA pamatīgi dabūja patērēties. Jo tāpat jau TA maksā diezgan palielu naudu ar visiem nodokļiem un nodevām tādam auto un plusā vēl šis tas bija jāparemontē un vēl 150 Ls laikam visi krēsli.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

ID

847 ziņas

PM

Jālasa TA noteikumi
http://www.likumi.lv/doc.php?id=88101
Kam vajag - studējat un pēc tam pastāstat pārējiem citādi te tāda minēšana vien sanāk. Šonedēļ izgāju TA bez aizmugurējā beņķa, neko neteica. Paziņa gāja TA kaut kad pagājšgad arī bez aizmugurējā, viņam ielika 2, nelīdzēja nekāda skaidrošanās, esot izvilkuši grāmatu un parādijuši ka ja ražotājs ir paredzējis 7 vietas, tad viņām tur ir jābūt. Vēj gan jau ir moments ka bez sēdekļa nevar pārbaudīt vai siksnas fiksējas, to gan man nekad nav pārbaudijuši. Vārdu sakot - jālasa noteikumi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG

198 ziņas

PM

Tātad uz apskati drīkst demotēt tikai vienu rindu. Protams, labāk, ja līdzi būs izdrukāts šis noteikumu punkts. Vai vismaz no galvas jāzina nosaukt.
Par drošības siksnu fiksēšanos kādreiz bija diskusija Amerikas auto kluba forumā. Manējam siksnas fiksējas. Izrādās, Amerikas variantiem fiksējas tikai braucot, bet Eiropas arī stāvot.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Uz TA bez benjkjiem .
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online