Problēmas ar CD lasīšanu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar CD lasīšanu

Lapas: [1] 2
Problēmas ar CD lasīšanu ( 3566 )
Edmunds1

125 ziņas

PM

Vai ir kādam līdzīgas problēmas ar CD lasīšanu?

Ir oriģinālais Eiropas Voyageru radio ar kaseti un CD. Ir divas lietas ar CD lasīšanu.
1) pirātiskos nelasa. Parāda ERROR disc. - vai tā ir visiem?
2) vispār CD nelasa, kad salons nav uzsilis, respektīvi ziemā kādas pirmās 20 min var disku nemaz neslēgt, vasarā kādas 10 min. Vnk. parāda ERROR. Kad salons uzsilis, viss ok, oriģinālos lasa.
Un vispār ļoti jūtīgs uz dažādiem diskiem. Es ar to domāju nevis ka pa bedrēm raustās, tas nē, bet dažiem diskiem šausmīgi ilgi domā pārejot no vienas dziesmas uz nākamo un jūtīgs uz nedaudz saskrāpētiem diskiem.
Kāda citiem pieredze?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

shefinsh

386 ziņas

PM

Ir bijuši jau 4 džeri, bet ar CD nekad nav bijis problēmu. Moška galviņa jānotīra? Atceros kādreiz bija tādi CD diski, ko ieliec iekšā un tas tur ar tādu mazu birstīti notīra galviņu!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

TAMA

66 ziņas

PM

Manējais arī kreisos diskus nelasa...........īpaši nepārdzīvoju,vismaz mazāk tie diski pa mašīnu mētājas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

kam tas SD vispar vajadzigs muusdienas man sen ka jau origin magim ir pielodets vads kur tur japielodee sanak kaa AUX izeja uzspied AM un spraud peitaa vada klat ko gribi mobu,mp3 plejeri jeb datoru, dejeb ko kvailtaate kaa no radio :o

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ritvars88

67 ziņas

PM

kura vieta tieši jāpielodē tas vads?
lai flešu ņemtu tadu arī var pielodēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ritvars88: "
kura vieta tieši jāpielodē tas vads?
lai flešu ņemtu tadu arī var pielodēt?
"

Ar flešu gan pa taiso nekas nesanaks :- man ir izvilkt tas vads smuki pa aizmuguri araa un metajas bardacoka taka skatu ar nebojaa bet reku ir > http://www.voyagerclub.lv/forums/index.php?topic=6812.msg27722#msg27722 man gan ir magis ar cd+kasete bet tai krievu forumaa ir visa infa kur to vadu var pielodet jebkuram chrysler magim

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ID

847 ziņas

PM

Man tas lodētais vads vēl joprojām darbojas, izvilkts viņš ir uz pelnu trauku, es nepīpēju un parasti tur iemetu ipodu vai telefonu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ritvars88

67 ziņas

PM

man ir 01 gada dzeris, tam arī ir tik vienkārši to vadu pielodēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar CD lasīšanu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online