Forums » Tehniski jautājumi » Vajag elektriķi kantainajam!
| Vajag elektriķi kantainajam! ( 2488 ) | |
|
_atkal_es_
|
2012-03-21 00:03:05 Esmu veiksmīgi iegādājies kantaino vojīti 94 gada... viss jauki un skaisti bet shaize ar elektribu! Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu. Nu pirmkārt nerāda neviens no dachikiem kas paneļa labajā malā! (eļļas spiediena, degvielas daudzuma, dzineja temperaturas un voltmetrs) Precīzāk "miruši" ir eļļas spiediena un dzineja temperaturas jo voltmetrs iedarbinot pacelas lidz 18V atzimei un ta ar paliek! Pamerot uz akumulatora spailem voltaza ir normala. Otrs ir degvielas daudzuma raditajs. kamer ieslegta aizdedze vai starteju tikmer rada, tiklidz dzinejs iedarbojas ta uzreiz iedegas dzeltena degvielas lampina un raditajs nokrit atkal uz tukshas bakas atzimi. |
|
_atkal_es_
|
2012-03-22 02:03:44 Vaitad nevienam citam nekas lidzigs nav gadijies? Un neviena elektrika ar te nav kas shitos parzinatu? |
|
GASHA
|
2012-03-22 20:03:44 Ir chrysler serviss tallinas ielas pagalma. DODGE GRAND CARAVAN 1997
|
|
_atkal_es_
|
2012-03-23 09:03:16 Varbut ir kadas precizakas kordinatas? Telefons? adrese? |
|
eils
|
2012-03-23 21:03:36 drizak daciki noklajusies riga ir viens labs serviss pats taisiju otru auto mersi. http://www.aprioreserviss.lv/index.html |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vajag elektriķi kantainajam!
varbūt ir te kāds spečuks pa šadiem jautajumiem? savādak jāburas cauri pa vadiem un shēmām... A varbūt kāds vēlas haltūru? ;)